Paris’in göbeğinde kesik baş vahşeti

Güncelleme Tarihi:

Paris’in göbeğinde kesik baş vahşeti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2012 15:03

Fransa’nın başkenti Paris’in güneydoğusundaki Vicennes Ormanı'nda bulunan kesik kol ve bacaktan sonra önceki gün de kesik bir baş ve bir bacak bulundu. Çinli bir çift, polise teslim olarak, korkunç cinayeti itiraf etti.

Haberin Devamı

Paris’in en çok ziyaret edilen ve geniş alana yayılan Vincennes ormanlarında, 8 Haziran’da, ormanda koşu yapan iki kişinin, kesik bir bacak bulmasıyla cinayet su yüzüne çıktı. Ardından 16 Haziran’da ormanda köpeğiyle yürüyüşe çıkan görme özürlü bir kişi, bir kesik baş bulunca, polis cinayete ilişkin araştırmasını derinleştirdi. Ancak vücudun kalan parçaları ve failleri bir türlü bulunamadı.

 

Geçtiğimiz Cumartesi günü polise teslim olan 30’lu yaşlarda bir Asyalı çift, cinayeti kendilerinin işlediğini belirterek vücudun diğer parçalarını nereye sakladıklarını açıkladı. İtiraflar üzerine ormanda araştırma yapan polis, 24 yaşlarında Çinli bir genç kıza ait başka bir kesik baş ve bir bacak ve kollar buldu.

 

Haberin Devamı

VİCDAN AZABIYLA TESLİM OLDULAR

Katil çiftin ifadelerinden sızan ilk bilgilere göre, baktıkları çocuk kaza sonucu ölünce, korkuya kapılan çift çocuğu bir çöp torbasında saklayarak, ailesine kaybolduğunu söylediler.

 

Olayla ilgili anne baba ve bakıcı çift arasında çıkan tartışma sonunda, bakıcılar anne babayı da soğukkanlılıkla öldürdü, vücutlarını da parçalara ayırıp Vincennes Ormanı'na gömdü.

 

Ardından Çin’e kaçan çift vicdan azabıyla Paris’e geri dönerek polise teslim oldu. Çift derhal tutuklanarak göz altına alınırken, vücut parçaları üzerindeki otopsi de sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!