Paraşüt pilotunun ihmali öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Paraşüt pilotunun ihmali öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2011 00:00

Tatile gittikleri Muğla’nın Fethiye İlçesi’nde, Bababadağ’dan pilot eşliğinde yamaç paraşütüyle atlayış yaparken, 700 metreden kayalıklara çakılıp ölen Caner Güler (27), dün Bursa’da gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Haberin Devamı

Cenaze töreninde ayakta güçlükle duran Miray Güler (26), “Biz güvenliğe çok önem veriyorduk. Yamaç paraşütüne binmeden önce görevliye bu konuda çok sorular sorduk. Sıkıldı ve ‘Neden bu kadar sorguluyorsunuz?’ dedi. Kocam ihmal kurbanı” dedi.

GENÇ PARAŞÜTÇÜ ÖLÜME BÖYLE GİTTİ / WEB TV

FETHİYE'DE FECİ KAZA / FOTO GALERİ

Çok uyduruk firmalar var

Havacılığa ilgileri olduğunu ve 8 yıl önce Eskişehir’de THK’nın verdiği serbest düşüş eğitimi aldıklarını belirten Güler, 2 yıllık eşinin cenazesinde şunları anlattı: “Orada çok uyduruk firmalar var. Bunlar hiçbir eğitim vermeden insanları direk uçuşa sokuyorlar. Biz yamaç paraşütüne bindik. Normalde beşik gibi bir yerde oturmamız gerekiyordu. Eşimin oturduğu böyle bir şey değildi. Hatta ayakları sarktığı için pilot onu bir ara iple yukarı çekmeye çalışıyordu. Sonra paraşütünün hızla hareket ettiğini gördüm. Düşüşüne tanık olmadım. İndikten sonra pilotların konuşmalarından öğrendim. Bu işte ihmal var. Kocamı öldürdüler. Olayın takipçisi olacağım.”

Haberin Devamı

EŞİNİN DÜŞÜŞÜNÜ SANİYE SANİYE İZLEDİ / WEB TV

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!