‘Paralel’e teslim edecek partimiz yok

Güncelleme Tarihi:

‘Paralel’e teslim edecek partimiz yok
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 21:57

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, olağanüstü kurultay talebinin gayrimilli bir operasyon olduğunu ifade ederek, “Ankara, Washington ve Pensilvanya arasında MHP düşmanlığının üçgeni kurulmuştur. Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur. Kırk fırın ekmek yeseler de MHP’yi tanzim edemeyecekler” dedi. Kurultay kararını Yargıtay'a götüreceklerini yineleyen Bahçeli, partisinin dünkü grup toplantısında özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

İÇTEN ÇÖKERTME SEVDASI

1 Kasım’dan sonra fırsatı ganimete çevirmeye kalkışan bazı isimler MHP’yi içten çökertmenin sevdasına kapıldılar. Neymiş, her şeye ‘Hayır’ demişiz, iktidarı elimizin tersiyle itmişiz. Neymiş, MHP’de yönetim değişirse iktidar yakınmış. Milletvekili adayı olmayan veya olsa bile seçilemeyen kim varsa birden bire aynı mevzide toplanmışlardır. Kimisi ‘okyanus ötesi’ne umut bağlamış, kimisi de müzmin ve malum muhaliflerle ağız birliği etmişlerdir.

KIRK FIRIN EKMEK YESELER

Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim için değerlidir. Hepsinin iradesine saygı duyuyor, taleplerini biliyor ve anlıyorum. Anlamadığım, ön plandaki çığırtkanlar, MHP’yi bir plan çerçevesinde etkisizleştirmek isteyenlerdir. Bunlar kırk fırın ekmek yeseler, ağızlarıyla kuş tutup dağları titretseler yine de MHP’yi kafalarına göre tanzim edemeyeceklerdir. Mahkeme kayyum heyetini atamış, sözde kurultayın önünü açmıştır. Doğru, adil, tarafsız, bağımsız olması kaydıyla hukuka hürmet ve her zaman da riayet ederiz. Bundan sonra sırayı bizim müracaatımızla Yargıtay safhası alacaktır.

Haberin Devamı

HERKES SABIRLA BEKLEMELİ

Bize AKP’nin stepnesi, yedek lastiği, bastonu, kurtarıcı meleği diyen müfteriler şimdi ne diyecek, hangi bahaneyi üreteceklerdir? Saraya 25 bin kişiyle yürüme iddiasında bulunanlar, düne kadar partimizin başarısı için kılını dahi kıpırdatmayanlar dilini mi yutmuştur? Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur. İstenen büyük kurultay ise 18 Mart 2018 tarihini herkes sabırla beklemelidir. Bunun dışında olağanüstü kurultay yoktur, yapılmayacaktır.

NE YAŞAMIŞSANIZ MÜSTAHAK

MHP’ye yuvalanmak ve operasyon partisi olarak kullanmak isteyen okyanus ötesi kaçkınlarının, paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum. Kendi kurumlarına kayyum atandığında kıyameti kopartan, kayyumun gölgesi MHP’ye değince güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki, bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, ABD’nin kuklası, İslamiyet’in yüz karalarıdır. Olağanüstü kurultay komplosu; düpedüz MHP’yi geriletme, paralel örgütü siyasallaştırma stratejisidir.

Haberin Devamı

EDEP YOKSUNU ATIŞMA

AKP ile CHP arasındaki hakaret yarışına Cumhurbaşkanı’nın da eklenmesi ülkemiz adına üzüntü vericidir. Ucuz söz düelloları, ahlak ve edep yoksunu karşılıklı atışma aleyhimize olacak şekilde tırmanmaktadır. Vatandaşlarımızın kimlik bilgilerinin çalınması da skandaldır. Soruşturma sonuna kadar götürülmeli. "

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!