Paparazzilere farklı bakış

Güncelleme Tarihi:

Paparazzilere farklı bakış
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2007 00:00

Hollywood yıldızlarını takip eden paparazzilerin hayatlarını anlatan "Dırt" (Kir) adlı dizinin tanıtımı önceki gün yapıldı.

Paparazzilere farklı bakış
Doğuş Grubunun yeni kanalı e2'de yayınlanacak Hollywood yıldızlarını takip eden paparazzilerin hayatlarını anlatan "Dırt" (Kir) adlı dizinin tanıtım gösterimi önceki akşam, Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Mars Sinemaları'nda gerçekleştirildi. Tanıtım gösterimine Abdullah Oğuz, Tuba Ünsal, Güzide Duran, Sinemis Candemir, Şahan Gökbakar, Özge Ulusoy, Tülin Şahin ve eşi Mehmet Özer'in de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Başrollerini Jennifer Aniston ve Courteney Cox'un paylaştığı dizi 19 Nisan'da e2'de yayınlanmaya başlayacak. Gösterime katılan ünlü isimler, Hollywood ile Türkiye'de yapılan paparazzi olaylarını karşılaştırdı.
Haberin Devamı

Abdullah Oğuz: Amerika'da starların menajerlik durumu oturmuş durumda. Gazetecilerle starların bire bir görüşmesi kolay değil. Arada starların adına konuşanlar var. Bu durum Türkiye'de çok kolay. Amerika'da kontrol mekanizması starların lehine çalışıyor. Aslında ne söylenmesi isteniyorsa onu söylüyorlar.

/images/100/0x0/55eb1075f018fbb8f8a8b77a
Güzide Duran:
Bence Hollywood ile Türkiye'deki paparazzilikte hiçbir fark yok. Oradaki starlar dünyaya hitap ediyor. Biz Türkiye'ye hitap ediyoruz. Örneğin; Brad Pitt'i herkes biliyor. Onun hayatı daha çok kişi tarafından merak ediliyor. Tom Cruise bir röportajında ben her yıl paparazzilere açtığım davalardan 10 milyon dolar kazanıyorum demişti. Burda da özel hayat görüntüleniyor. Ancak benim yaşam düzeyim uygun olduğu için paparazzilerden korkmuyorum.

Tülin Şahin: Bence çok fark var. ABD'de starlar sokaktan bahçelerine girecek kadar abartılı bir şekilde takip ediliyor. ABD ve İngiltere'de profesyonel olarak çalışıyorlar. Profesyonellikleri iyi. Biz Akdeniz ülkesi olduğumuz için gazeteciler ile starlar arasındaki ilişkiler daha sıcak. Küslüklerimiz bile çabuk geçiyor. Paparazzi bizim işin şekeri.

Paparazzilere farklı bakış
Şahan Gökbakar:
Yurtdışı ile Türkiye arasında mantık farkı var. Türkiye'de insani.

Tuba Ünsal: Bizim sıcak ilişkilerimiz var. ABD'de daha soğuk. Orada bir tek fotoğraf karesi milyon dolarlarla ölçülüyor. Bunun için starları 24 saat takip eden paparazziler var. Her starın paparazizisi farklı. Hollywood'taki starlar film başına 30 milyon dolar alıyorlarsa buna da katlanacaklar. Bizimkiler daha yumuşak, duygusal ve anlayışlı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!