Özel’den şehit ailesine taziye: Kimse bize soru sormayın demesin

Güncelleme Tarihi:

Özel’den şehit ailesine taziye: Kimse bize soru sormayın demesin
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2024 07:00

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan Piyade Üsteğmen Gökhan Delen’in (32) Aksaray’da yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Haberin Devamı

Şehit babası Bayram Delen ve şehit annesi Zeynep Delen de ziyaretten dolayı Özel’e teşekkür etti.  Ziyaretin ardından partisinin il başkanlığına geçen Özel, özetle şunları söyledi: “Zeynep annenin acısı hepimizin acısı, ailenin gözyaşları hepimizin gözyaşları. Aksaray ve Türkiye’nin başı sağ olsun.

Özel’den şehit ailesine taziye: Kimse bize soru sormayın demesin

CHP olarak kesin net bir dille; nereden ve kimden ne amaçla gelirse gelsin tüm terör eylemlerini kınıyoruz. PKK terörünü ise lanetliyoruz. Bu ülkeye yaşattıkları acılar artık yetti. Birkaç hafta önce de 2 gün üst üste 6’şar şehit vermiştik. Biz o günlerde kusur, ihmal veya hata varsa bunları sorgulayalım dedik. Maalesef aynı geçici üst bölgesinde tekrar 9 şehit ve nihayet bugün Meclis’te 2 bakan gelerek bilgi verdi. Bu yapıcı muhalefet anlayışımızı sürdüreceğiz. Elbette millet olarak bir ve beraberiz. Ama net olarak bir durum var. Kimse vatan evlatlarını eksi 14 derecede, geçici üst bölgesinde savunmasız olarak bırakıp da bize sonra, soru sormayın demesin. Tedbir alsınlar. Onlar hepimizin evladı.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!