Otogarda çatışma: 1 ölü 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Otogarda çatışma: 1 ölü 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2010 16:37

KASTAMONU’nun Taşköprü İlçesi’nde bulunan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde akraba alileler arasındaki kavgada 1 kişi silahla öldürüldü, 4 kişi de yaralandı.

İlçede kuyumculuk yapan Yaşar ve oğlu Cihan Ergül, eniştesi Mustafa Aydoğdu ve yeğenleri Mehmet Aydoğdu ve Muhittin Aydoğdu arasında Sinop’un Boyabat İlçesi’nde tartışma çıktı. Kuyumcu baba- oğulun elinden kaçan Aydoğdu ailesinin fertleri Taşköprü’ye geldi. Cihan ve Yaşar Ergül de peşlerinden ilçeye geldi. Baba- oğul Ergül'ler otogarda karşılaştıkları Mustafa Aydoğdu ile çocukları Mehmet ve Muhittin Aydoğdu'ya tabancayla ateş açtı, onlar da karşılık verdi.
Çatışmada Yaşar Ergül ölürken yaralanan oğlu Cihan Ergül ile karşı taraftan Mehmet Aydoğdu, Mustafa Aydoğdu, Muhittin Aydoğdu hastaneye kaldırıldı. Yarası hafif olan Mustafa Aydoğdu, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’ne girerken üzerinden 2 tabanca bulundu.

Doktorlar, yaralılardan kafasına ve omzuna kurşan isabet eden Cihan Ergül ve Mehmet Aydoğdu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu söyledi.Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, olay yerinde 25 boş kovan buldu. Olay yerinde bulunan minibüs ve otobüs yazıhaneleri ile araçların camları, seken kurşunlarla kırıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!