Otobüste 'direkt mi gidiyorsun' sorusuna 'yamuk gidiyorum' cevabı ortalığı karıştırdı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 15:34

Eyüpsultan'da, İETT otobüsüne binen polis, tartıştığı şoförü darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şoför hakkında 'Görevli Memura Mukavemet' ve 'Kişilerin Huzur ve Sükununu bozma', 'Kasten yaralama' suçlarından adli işlem başlatıldı.

Haberin Devamı

Olay, 10 Aralık Pazar günü Eyüpsultan'da meydana geldi. İddiaya göre, Ayhan Gümüş'ün kullandığı İETT otobüsü, Eyüpsultan'da yolcuları aldığı sırada, bir yolcunun sorduğu soruya şöförün verdiği cevaba sinirlenen başka bir yolcu ile şoför arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada, polis memuru şoförü darbetti. Otobüsün dışında da devam eden kavga, yolcuların araya girmesiyle son buldu.

Otobüste direkt mi gidiyorsun sorusuna yamuk gidiyorum cevabı ortalığı karıştırdı

O ANLAR KAMERADA

O anlar ise güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, otobüsün yolcuları aldığı sırada bir kiÅŸinin kimliÄŸini göstererek otobüse girdiÄŸi, ardından da bir kadının şöföre, "Bu otobüs direk mi gidiyor?" diyerek soru sorduÄŸu görülüyor. Şöförün, "yamuk gidiyor" demesi üzerine, kimliÄŸini göstererek giren kiÅŸinin "Polis memuruyum" dediÄŸi ve "düzgün cevap vereceksin" dediÄŸi duyuluyor. Daha sonra Ä°ETT şöförü ile polis arasında bir süre tartışma yaÅŸandı. Tartışma sırasında polis olduÄŸunu söyleyen kiÅŸi Ä°ETT şöförünü darbediyor. Ardından ikili otobüsünde dışında da da birbirine kavga ettiÄŸi görülüyor.Â

Otobüste direkt mi gidiyorsun sorusuna yamuk gidiyorum cevabı ortalığı karıştırdı
ADLÄ° Ä°ÅžLEM BAÅžLATILDI

Haberin Devamı

Ayhan Gümüş'ün hakkında "Görevli Memura Mukavemet - Kişilerin Huzur ve Sükununu Bozma-Kasten Yaralama" suçlarından adli işlem başlatıldığı, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol hükümleri uygulandığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!