Otel odasında dehşet

Güncelleme Tarihi:

Otel odasında dehşet
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2006 11:19

İzmir'de görevli Çevik Kuvvet polisi ve Rus sevgilisi bir otel odasında başlarından vurulmuş olarak bulundu.

İzmir'in Konak İlçesi'ndeki bir otel odasında, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 22 yaşındaki Ahmet Çağrı Çavdar ve sevgilisi olduğu öne sürülen Rusya uyruklu 21 yaşındaki Alexandra Makarova başlarından birer kurşunla vurulmuş bulundu. Hastanede tedavi altına alınan Çavdar yaşamını yitirirken, Makarova durumu ağır bir şekilde hastaneye kaldırıldı. Kurşunların Çavdar'ın beylik tabancasından çıktığı anlaşıldı. Sevgililerden birinin, diğerini vurduktan sonra intihar etmiş olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

Olay, bugün saat 04.00 sıralarında Çankaya semtindeki Fevzipaşa Bulvarı'nda bir otelde meydana geldi. Otele saat 24.00 sıralarında geldikleri belirlenen 1 yıllık polis memuru Ahmet Çağrı Çavdar ve Alexandra Makaravo, 110 numaralı odaya çekildi.

Odadan 04.00 sıralarıda silah sesi duyan otel görevlisi, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, odanın kilitli olan kapısını kırarak içeri girdi. Tabancayla başlarından birer kurşunla vuruldukları anlaşılan kanlar içindeki Çavdar ve Makarova, ambulansla hastanelere kaldırıldı.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan polis memuru Çavdar kurtarılamazken, bir gece kulübünde garsonluk yaptığı ileri sürülen Makarova Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Haberin Devamı

RUS SEVGİLİ DE ÖLDÜ

Çavdar'ın ardından, tedavi altındaki Alexandra Makarova da yaşamını yitirdi. Yapılan araştırmada Çavdar ve Makarova'nın 5 gündür aynı otelde kaldıkları, gece de saat 24.00 sıralarında geldikleri ve olayın meydana geldiği saate kadar yüksek sesle müzik dinlediklerini anlaşıldı. Polisin ifadesine başvuruğu otel görevlileri, müzik sesinin kesilmesinin hemen ardından iki el silah sesi duyduklarını, hemen polisi aradıklarını, içeri girildiğinde ikisini de kanlar içinde gördüklerini anlattı.

Polisin odada yaptığı incelemede 2 boş kovan bulundu. Kovanların henüz memuriyette asaleti onaylanmayan polis memuru Çavdar'ın ‘Yavuz-16’ marka beylik tabancasından çıktığı belirlendi. Çavdar'ın önce Makarova'yı, sonra da kendisini vurduğunun sanıldığı belirtildi. İkisinin cesedi de otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Haberin Devamı

ÇAPKIN: ‘ÜZÜNTÜLÜYÜZ’

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, olayla ilgili olarak “Teşkilatımız için üzücü bir olay. Kendisi mesleğe yeni başlamış genç bir arkadaşımız. Muhtemelen bir gönül ilişkisinden doğan ve bir anlık cinnet sonucu gerçekleştirdiği bir olay olarak düşünüyoruz. Üzüntülüyüz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!