Ortalama yaşam süresi 82-83 olacak

Güncelleme Tarihi:

Ortalama yaşam süresi 82-83 olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2013 00:00

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eşi Faize Müezzinoğlu ile dün İstanbul’da, AK Parti Avcılar İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Burada, partinin ilçe başkanı Bayram Şenocak tarafından karşılanan Müezzinoğlu ve eşi, ilçe teşkilatı üyeleriyle kahvaltı yaptı. Şenocak, Bakan Müezzinoğlu’na, üzerinde Ziya Gökalp’in “Asker Duası” şiirinden bir dörtlüğün yazılı olduğu Başbakan Tayyip Erdoğan’ın portresini hediye etti. 33 yıl yaşadığı Avcılar’da, meslek yaşamının en verimli dönemini geçirdiğini anlatan Müezzinoğlu, Batı Trakya’dan gelerek sonradan bu soyadını aldığını hatırlattı ve “İnşallah Allah, ömrümü de burada tamamlamayı nasip eder. Çünkü ‘Müezzinoğlu’ oluşumun adresi, Avcılar’dır” dedi.
ÜCRETSİZ ULAŞIM 1-2 aya tamam
65 yaş ve üzeri vatandaşların ücretsiz şehiriçi ulaşımına ilişkin bilgi veren Bakan Müezzinoğlu, “Benim kanaatim 1 ay içinde Meclis’e gelir. Önümüzdeki 1-2 ay içinde de uygulamaya gider” dedi. Özellikle şehirlerarası indirimin de yaşlılara fayda sağlayacağını kaydeden Bakan Müezzinoğlu, “65 yaşına yaklaşıyoruz biz de bunu istiyoruz” diye espri yaptı ve şöyle devam etti: “Ortalama yaşam standardımızı 80’li yaşların üstüne doğru taşımaya çalışıyoruz. 2023’lerde ortalama yaşam süresinde 82-83 yaşları hedefliyoruz” mesajı verdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!