Önce yayaya sonra sonra otomobile çarptı

Güncelleme Tarihi:

Önce yayaya sonra sonra otomobile çarptı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2007 15:28

BURSA’da, yolun karşısına geçmeye çalışan İrfan Akkaya’ya (40) çarpan otomobil, kontrolden çıkıp bir başka otomobile de çarptı. Akkaya’nın olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada, iki kişi ise hafif yaralandı.

Haberin Devamı

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı 1050 Konutlar Mahallesi Mudanya yolunda, gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen kazada, Ömer Faruk Geyik’in (35) kullandığı 33 FS 790 plakalı otomobil, karşıya geçmeye çalışan İrfan Akkaya’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkıp savrulan otomobil, aynı yönde gitmekte olan Kenan Yavuz (32) yönetimindeki 16 JK 446 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada İrfan Akkaya olay yerinde yaşamını yitirirken, 16 JK 446 plakalı otomobilin sürücüsü Kenan Yavuz ile aynı araçta bulunan Nurten Kaya (30) hafif yaralandı.

Bir tekstil fabrikasında çalıştığı belirlenen İrfan Akkaya’nın babası Hasan (65) ve annesi Hatice Akkaya (62) acı haberi alınca olay yerine geldi. Çocuklarının cansız bedeni ile karşılaşan Akkaya çifti, gözyaşlarına boğuldu.
Otomobil sürücüsü Ömer Faruk Geyik, gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!