Öldürülen avukat Dilara Yıldız'ın annesi: Acım ve öfkem çok büyük

Güncelleme Tarihi:

Öldürülen avukat Dilara Yıldızın annesi: Acım ve öfkem çok büyük
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2022 07:00

İstanbul Tuzla’da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından restoranda tabancayla vurularak öldürülen avukat Dilara Yıldız (29) için, dün Beyoğlu’nda bulunan İstanbul Barosu önünde tören düzenlendi.

Haberin Devamı

Tören alanına genç avukatın annesi Elvan Yıldız, kız kardeşi Merve Yıldız gözyaşları içinde geldi. Genç avukatın tabutu karanfillerle donatıldı. Törende, İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, baro üyeleri, meslektaşları ve sevenleri yerini aldı.

Kızının tabutuna sarılarak gözyaşı döken anne Elvan Yıldız, “Çok ceza almasını istiyorum, oradan çıkmamasını istiyorum. Acım büyük. Acımla birlikte öfkem de çok büyük. Yavrumu hiç yere öldürdü cani” dedi.

Öldürülen avukat Dilara Yıldızın annesi: Acım ve öfkem çok büyük

‘BU KEZ KURŞUNU BİZ YEDİK’

Dilara Yıldız için düzenlenen törende konuşan İstanbul Baro Başkanı Mehmet Durakoğlu, “Bu ölüm şimdiye kadar işlenen cinayetlerden çok farklı. Bize, Emniyet’e, dünyaya, herkese bir şey anlatması gereken bir cinayetle karşı karşıyayız. Bu ülkenin tüm avukatları olarak yaptığımız mücadelede bir kurşun yedik biz. Bu kez kurşunu biz yedik. Bundan hepimiz ders almalıyız” dedi.

Haberin Devamı

Dilara Yıldız’ın cenazesi, törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Samsun’un Bafra ilçesinin Aktekke köyüne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!