Okurlardan mesaj yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Okurlardan mesaj yağıyor
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 24, 2007 12:55

Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanmasının ardından Hurriyet.com.tr okurlarının mesaj yağmuru başladı.

Haberin Devamı

İşte okurların  Abdullah Gül'ün adaylığıyla ilgili tepkileri:


Mehmet Mazhar Tokgöz:
Tam gaz geri vites. Ülkemize hayırlı olsun.


 
Muzaffer Kaya:
2007 yılındayız arkadaşlar aklınız 1900'lere gitmesin; vatana millete hayırlı olsun. Herkesin de içi rahat olsun felaket tellallığı yapmayın.
 
Rasim Yıldız:
Ne aceleniz var da bugün açıklayacaksınız? Bekleyin son dakikaya kadar çünkü:

1. Millet ile dalga geçme zamanınız tabii ki. Ama bu Türklerde 13 saat sonra unutkanlık başladığı için ve de siz de bunu cok iyi bildiğiniz için oynayın bakalım başkan totoyu,

Haberin Devamı

2. Kendinizden korkunuz var ve de celişkidesiniz. Hem de anlamsız bir şekilde.

3. Borsayi da iyi idare ediyordunuz.Her bir demecinizde IMKB zip zip zipladi yukarilara dogru.Hatta gece mesai bile yaptirilmasi lazim IMKB ye ....

Hasan DoÄŸan:
Hepsi aynı sonuçta, Erdoğan, Gül, Gönül, Arınç vs. Tayyip Erdoğan'ın emrinde bir Cumhurbaşkanı olacak.

Ayla Antalyadan
Devletimizin başı olacak kişi açıklanacak.Böyle gizli ve gizemli bir hal alması çok düşündürücü.
Â
Önder Şenkoç:
Hayır, olamaz!!Türkiye' yi bir örtü yüzünden AİHM' ye şikayet ederek dava açan birisi cumhurbaşkanı olamaz!!
Â
Â
Yılmaz Ekpeçen:
Eğer Abdullah Gül de Cumhurbaşkanı olursa sacın 3 ayağı tamamlanmış olur. Başbakan RTE, Meclis Başkanı Arınç ve Cumhurbaşkanı Gül. Güzel ülkem sen nelere kadirsin. Hepsinin de zihniyeti aynı yok birbirlerinden farkı.


Mehmet Polat:
Bu resmen Türk milleti ile dalga geçmektir. 72 milyonun Cumhurbaşkanı'nı millet değil, milletin temsilcileri değil, tek başına Recep Tayyip Erdoğan seçiyor. Osmanlı imparatorluğu bile bundan daha demokratikti.

Asiye Sezer:
Hakkımız olanı bizden saklıyarak zaten halkına büyük bir saygısızlık yapıyorsun haftalardır. Ne adaymış anlayamadım gitti. Neyi kimden saklıyorsunuz bunu da anlayamadım ya. Elelştiri almaktan neden bu kadar korkuyorsunuz sayın başbakanım, Cumhuriyet yürüyüşü hedefine ulaşmadı diyenlere ders olsun bu ürkeklik durumları.

Haberin Devamı

Duygu Yurtçu:
Şu an Abdullah Gül'ün aday olduğu açıklanıyor. İçim acıyor. Koskaca cumhuriyetimizin başına nasıl oluyor da laiklikten tam anlamıyla uzak birileri geliyor yada getiriyoruz.yazık çok yazık....

Ayla Canan:
Abdullah  Gül  cumhurbaşkanı olursa er yada geç dikenleri Cumhuriyetin temel ilkelerine, Atatürk'ün düşlediği ve bizim en büyük hedefimiz olan çağdaş Türkiye rüyamıza batacaktır. Bu  büyük bir geriye dönüş olur ! Gül ile RTE arasında  hiç bir fark yoktur ! Medeniyetimiz tehlike altındadır ! Tehlike büyüktür! Aydınlar  bu gidişata en az halk kadar sert  tepki  göstermelidir. !

Aslı Ulaş:
Herkes soruyorum elinizi vicdanınıza koyup yanıtlayın.
1-ÅžU YAPILANLAR DEMOKRATÄ°K BÄ°R UYGULAMA MI?
2-TÃœRKÄ°YE BUNU HAKEDÄ°YOR MU?

Özgür Kaya:
Yay gerildi bakalım ok olarak kimi atacaklar. 353 milletvekili oyuncak olmuş elinde RTE nin oyanayıp duruyor. Nasıl vekil bunlar. Hiç mi onuru yok bu insanların.

Haberin Devamı

Sevkan S:
Helal olsun sultan I. Tayyip ERDOĞAN tabiri caizse 72 milyonu maymuna çevirdiniz...

Rıza Aslan:
RTE kendine NOTER seçiyor..Türkiye Cumhuriyeti'ne Cumhurbaşkanı değil..

Melek Sever:
ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN yaa. Ayrıca bu hükümetle hiçde hayırlı görmüyorumya yaptıklarını gördükçe. Resmen kedi-fare oyunu oynanıyor, alay ediyorlar VATANDAŞLARLA, ASKERLERLE, CUMHURİYETÇİLERLE.

Recep Köksal:
Abdullah Gül yeni cumhurbaşkanı..çok memnun olduk...Seçimlerde de en az yuzde 35 oyla tekrar iktidar olucak AKP...saygılar

Bülent Özçelik:
Cesareti olsa Gulbeddin Hikmetyar veya Yasin El Kadı'yı aday gösterirdi.

Ömer Karabulut:
Bu haberleri okumaktan utanıyorum artık yaaa. Bunlara cevabı sandıkta verecek bu millet.Bizimle dalga geçmek neymiş anlıcaklar...

Haberin Devamı


Ali Pehlivan:
Sayın Gül Cumhur mu olacak. Hani Eşi Türban için Türkiyeyi Avrupaya şikayet eden Bakanımız! Peeeeessssss demeyeceğim gayet doğal. Hadi İntikam zamanı

Murat Akdeniz:
Kimi atarlarsa atasinlar yada seçsinler. Bu meclis tarafindan seçilen Cumhurbaşkanı hep şaibeli kalacak ve çoğunluk tarafindan ciddiye alınmayacaktır. Yok efendim mecliste çoğunluk bu kadar şu kadar, madem demokrasiye inanıyorsaniz halkın temsilcisi olan Meclis seçer ayakları bunu ortadan kaldırmaz. Hani uyuşma, nerede çoğunluk?

Nuran Talay:
SAĞ GÖSTERİP SOL VURMAK DENİR BUNA..
TARİH TEKERÜRDEN İBAERETTİR DÜŞÜNDÜĞÜM ŞEY OLDU.
OYUNUNUN ADI : EL BEBEKLERÄ°MÄ° VER MÄ°SKETLERÄ°MÄ°..
3 AY SONRA A.GÃœL Ä°STÄ°FA EDER VE BAÅžKABAKAN OLUR CUMHUR

Cem Topçu:
Sempatik,etrafa pozitif enerji dağıtan bir isim Abdullah Gül,çok sevindim.Kucaklayıcı bir Cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum.

Haberin Devamı

Cenk Tuna:
Hani çok şaşırıcaktık? Aylar önce zaten ya Erdoğan ya Gül'ün olacağı belli idi? Merhaba yeni gerginlikler..

Tolga Arpa:
Basbakanin tek derdi egosu. Herşeyi ben yaptım, ben belirledim "bakin benim ağzımdan çıkacak sözleri bekliyorsunuz" demeye getiriyor olayı.

Buna kibir denir. Kendini begenmislik denir. Halk bunun hesabini secimlerde sorar.

Bülent Yurtsever:
B planını uyguladılar planı bozan Tandoğan meydanıydı çünkü
Avrupa'yla aramızdaki fark bugünlerde fazlasıyla görülmeye başladı. Bizde böyle önemli konu son dakikaya kadar saklanıyor Fransa 2 yıldır tartışıyor ve halkı seçiyor bizim siyasiler de kendi çıkarları doğrusunda hareket ediyor

Hakan Hakkataper:
Milletin iradesine karşı geldiniz, milletle dalga geçtiniz ama seçimlere fazla kalmadı. Bakalım orada oturabilecek mi?
Yarın çok geç olacak.

Burak Altınordu:
Yazıklar olsun, supriz bu mu? Hizmet bu mu? Üçlü inat hattını oluşturuyorsunuz. Cumhuriyet için iyi bir gün değil malesef. "atama" ile "rövanş" hissiyatı ile yaklaşım beni şaşırtmadı, ancak şaşırmak istemiştim...

Mehmet Sualp:
ÅžU AN Ä°TÄ°BARI Ä°LE Ä°STANBULA GÄ°TMEYE VE MÄ°TÄ°NGE KATILMAYA KARAR VERMÄ°Åž BULUNUYORUM...
14 NİSAN TANDOGAN DA KAÇ KİŞİ OLDUĞUMUZU SAYAMAYANLAR,
BU DEFA GERÇEKTEN SAYAMAYACAKLAR...

BU ÜLKE SAHİPSİZ DEĞİL... OLMAYACAK!

Nezihi Özer:
Sn Abdullah Gül.. Bu görevi hak etmiyorsunuz. Kabul etmeyin. Toplu iğne ucu kadar yurtseverlik duygunuz varsa eğer, kabul etmeyin..

Feride Tansel:
ULKEMIZE HAYIRLI UGURLU OLSUN. ISABETLI BIR SECIM. ULKEMIZI ULUSLARARASI ALANDA MUKEMMEL TEMSIL EDEBILECEK HALKIMIZIN SEVDIGI BIR ISIM.

Ayla Canan:
Güzel bir hayal olarak kalacak bir gün Müslüman ama Laik Türkiye. Bir gün başı açık kadınlar sokaklarda  güvende olmayacak  üstelik fazla da sürmeyecek bu ! Bir gün "Atatürk" demeye bile korkacağız ! Bir gün ABD'nin hayali olan "ılımlı islam" bizi bir zamanlar  dalga geçtiğimiz ülkelere  çevirecek... HAYATIMDA HİÇ BU KADAR ÜLKEM VE LAİK CUMHURİYETİM İÇİN TEDİRGİN OLMADIM. BEN BU ÜLKEDE GÜVENDE HİSSETMİYORUM KENDİMİ ! KORKUNÇ BİR OYUN VE KORKUNÇ BİR PLANIN İÇİNE ÇEKİLİYORUZ !

Musa Çelebi:
Abdullah GÜL bence bu ülkede bu koltuğa yakışacak en önemli isimlerden birisidir.Çok sevindim bizden halktan biri güleryüzlü vizyoner gerçek bir lider o koltuğa oturacak.Artık Türkiyenin önünü kimse tutamaz.Hayırlı olsun.

UÄŸur Ä°lbeyi:
Evet, 29 Nisan'daki miting şart oldu artık...

Anıl Doğangül:
Evet yeni noterimiz hayırlı olsun. Zaman kötü bir zaman. Diyecek birşey yok. RTE kabusu uzun zaman bitmeyecek.

Orçun Ceylandağ:
7 SENE HAZMETYE ÇALIŞILACAK ARTIK YAPACAK BİR ŞEY YOK.
MÄ°LLETÄ°MÄ°ZE HAYIRLI OLSUN.
7 SENE ÇABUK GEÇER.

Akçayoğlu:
1 milyon dolarım olsa yarın bu ülkeyi terk ederim.

Murat Ayyıldız
Gerçek olan şuki; Çanakkale  şehidi dedem ve  Güneydoğu şehidi babam, benim mevcut iktidardaki insanlar tarafından yönetilmem için şehadetlerini vermediler.. Açıkçası ne hükümeti ne adayını sindiremiyorum sindirmeyeceğim...

Serkan Akın:
Herkes halkın iradesine saygılı olacak. Sayın Abdullah Gül Hayırlı olmasını diliyoruz. Daha iyi bir seçim olamazdı.Sindiremeyenler hoşaf yesin. :)))Boş yorum yazmasın.

Murat Kaçmaz:
RP zamanında Ab Hristiyan klubüdür diyen kim? EÅŸi üniversiteye kayıt olamayınca Türkiye Cumhuriyeti'ni AIHM'e ÅŸikayet eden kim? AKP'ye geçince AB yanlısı kesilen kim? En önemlisi Türkiye Cumhuriyeti CumhurbaÅŸkanı adayı, ve ülkesini AB'ye ÅŸikayet eden birisi olabilir mi? İçinize sinidrebiliyor musunuz?Â


Zeynep YaÄŸmur:
TAYYİP ERDOĞAN KENDİSİ İSTİYORDU AMA 14 NİSAN MİTİNGİ ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRDİ BİRDE SEÇİMLERİ DÜŞÜNÜYORLAR.BUNDAN BAŞKA ADAY ZATEN BEKLEMİYORDUM BELKİ BEŞİR ATALAY ÖNERİLEBİLİRDİ.ŞOK OLUNACAK BİR ADAY DEĞİL. KİMSE UMUTSUZ OLMASIN ONLAR CUMHURBAŞKANI SEÇEBİLİRLER DAHA HERŞEY BİTMEDİ. ANAYASA MAHKEMESİ YOLU GÖRÜLMÜŞTÜR. BUNDAN  SONRA ÇOK ŞEY DEĞİŞECEK AKP HÜKÜMETİ BUGÜNLERİNİ ÇOK ARAYACAK. MİLLET ONLARA 14 NİSANDA BİR UYARI VERMİŞTİ BELLİKİ ANLAMAMIŞLAR BİZDE İTİNAYLA ANLATACAĞIZ.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!