Okulların tatil edildiği iller

Güncelleme Tarihi:

Okulların tatil edildiği iller
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2014 08:00

Yurt genelinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi. İşte eğitime ara verilen il ve ilçeler:

Haberin Devamı

BURSA

Bursa’nın Büyükorhan İlçesi’ndeki ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle tatil edildi. İlçeye bağlı 30 köy yolu da ulaşıma kapandı.

ESKİŞEHİR

ESKİŞEHİR'de ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bugün tatil edildi.

KASTAMONU

Kastamonu’da etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Perşembeden sonra cuma gününün de yılbaşı nedeniyle resmi tatil ilan edilmesiyle kentte eğitim 5 Ocak Pazartesi günü başlayacak.

BOLU

Bolu Valiliği kar yağışı nedeniyle il genelinde bugün ve cuma günü okulları tatil etti. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları gün boyunca Twitter’dan kar tatili için tweetler atan öğrencilere, 'Sevgili gençler! 5 Ocak Pazartesi gününe kadar iyi tatiller! Size ve değerli öğretmenlerimize şimdiden iyi seneler diliyorum. Ancak bu arada evde ders çalışmayı ihmal etmiyoruz! Tamam mı? Ayrıca bu günlerin yaz aylarında telafi edileceğini de bilmenizi isterim’ yazılı tweeti paylaştı.

Haberin Devamı

Vali Zahteroğulları’nın tweetinin ardından öğrencilerin attığı ilginç sevinç tweetleri dikkat çekti. Öğrenciler, ’Adamsın’, ’Vali amca Allah ne muradınız varsa versin’, ’Vali amca siz beni performans ödevinden kurtardınız. Allah da size mahşerde yardımcı olsun’, ’The Godfather’ ve ’Sizin Allahınıza kurban’ yazılı tweetler attı.

BİLECİK

Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda, eğitime ara verildi.

ÇANAKKALE

Çanakkale’de etkili olan ve bugün de devam etmesi beklenen kar yağışı ve poyraz fırtınasının beraberinde getirdiği olumsuzluklar göz önüne alınarak ilk ve orta dereceli okullarda bugün il genelinde okullar 1 gün tatil edilmişti. Bu kararın ardından Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) web sitesinden, Yönetim Kurulu kararıyla aynı öğretime bir günlük ara verildiğini duyurdu.

TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiği bildirildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, araya giren 2 günlük yılbaşı tatili de eklenince eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildiğini ifade etti.

EDİRNE

Haberin Devamı

Edirne'nin bazı ilçelerinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Alınan bilgiye göre, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma sebebiyle bugün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

SAKARYA

Sakarya'da olumsuz hava koşulları nedeniyle, il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Sakarya Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda 31 Aralık 2014 Çarşamba eğitime ara verildiği bildirildi.

Yılbaşı ve hafta sonu tatilleri de eklendiğinden okullarda eğitime 5 Ocak 2015 Pazartesi başlanacağı kaydedildi.

BALIKESİR

Haberin Devamı

Balıkesir'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

KIRKLARELİ

Kırklareli'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Demirköy ile Vize ilçesine bağlı bazı köylerde okulların tatil edildiği bildirildi.









Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!