Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 17 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı: 17 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2013 21:17

KONYA’nın Çumra İlçesi’nde kamyon ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 15’i öğrenci 17 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, bugün saat 17.00 sıralarında Çumra İlçesi’ne bağlı Türkmencami Köyü Kavşağı’nda meydana geldi. 54 yaşındaki Mehmet Alparslan yönetimindeki kamyon, Osman Taşkıner’in kullandığı öğrenci servisiyle çarpıştı. Kazada sürücüler Alparslan ve Taşkıner ile Çumra’da farklı okullarda eğitim gören lise ve orta okul öğrencileri; Esat Aydın, Elif Patlak, Fatmanur Teke, İlknur Sarılar, Büra Çeren, Şule Sarılar, Saadettin Teke, Şeyma Teke, Oktay Taş, Ayşe Vural, Kübra Sürücü, Kübra Ateş, Fatmanur Şahman, Hatice Sığırcı ve Şerife Sığırcı, yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çumra Devlet Hastenesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan duruma ağır olan Ayşe Vural, Fatmanur Şahman ve Hatice Sığırcı ise yapılan ilk müdahalelerinin ardından Konya’ye sevk edildi. Türkmencami Köyü’nde oturan öğrencilerin Çumra merkezdeki okullarından evlerine gitmek üzere olduğu öğrenildi. Kazanın ardından öğrencilerin yakınları ise hastaneye akın etti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!