Öğrenci servisi devrildi: 11 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Öğrenci servisi devrildi: 11 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2007 14:12

KAYSERİ’nin Talas İlçesi'nde otomobil ile ilköğretim okul öğrencilerini taşıyan servis minibüsü kavşakta çarpıştı. Kazada servis minibüsü devrildi, yaralanan 11 öğrenci hastanede tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Talas İlçesi Mehmet Timuçin Bulvarı ile Umut Sokağın kesiştiği kavşakta saat 12.30'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolsüz olarak bulvara çıktığı iddia edilen ve olay yerinden kaçtığı için kimliği belirlemeyen sürücünün kullandığı 38 RC 553 plakalı BMW marka otomobil, kent merkezindeki Refika Küçükçalık ile Şükrü Malaz İlköğretim Okulu’na öğrenci götüren 37 yaşındaki Hasan Bayrak’ın kullandığı 38 S 0516 plakalı servis minibüsü ile çarpıştı. Otomobilin tam ortadan çarptığı minibüs, devrilerek, yan yattı. Minibüsten çıkarılan 11 öğrenci, olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından ambulans ve özel araçlarla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı hafif yaralı ve sıyrıklarla atlatan öğrenciler, ayakta tedavinin ardından taburcu edildi.

Haberin Devamı

Trafik polisleri ve Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay karışan ve kaza sonrası ortadan kaybolan otomobil sürücüsünün yakalamak için harekete geçti. Bu arada, olay yerinde okul taşıtından yola saçılan ‘Trafik hayattır’ yazılı plastik levha dikkati çekti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!