OGO, Teknoloji Günleri 2006’da

Güncelleme Tarihi:

OGO, Teknoloji Günleri 2006’da
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2006 00:00

Mobil iletişim cihazı OGO, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Teknoloji Günleri 2006 etkinliğinde yer alacak. Etkinlik süresince katılımcılar OGO’yu deneme ve indirimli olarak satın alma fırsatı yakalayacaklar. Etkinlikte, OGO’nun MSN Messenger üzerinden anında sohbet ve mobil e-posta servisleri katılımcılara yakından tanıtılacak.

Haberin Devamı

e-kolay.net tarafından Türkiye’ye getirilen mobil iletişim cihazı OGO, İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü’nün düzenleyeceği Teknoloji Günleri 2006’da bir standla yer alacak. 28-30 Mart tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusu’nda gerçekleştirilecek olan etkinlikte, OGO’nun MSN Messenger üzerinden anında sohbet ve mobil e-posta servisleri katılımcılara yakından tanıtılacak.

 

Özellikle üniversite öğrencilerinin katılacağı Teknoloji Günleri 2006’da OGO’ları deneme imkanı da sunulacak. Standa başvuran öğrenciler OGO’yu etkinlik süresince ücretsiz olarak deneyebilecekler. Bu deneyim sonrasında OGO’dan ayrılmak istemeyenler de (0212) 478 0 646 numaralı OGO Çağrı Merkezi’ni arayarak bu akıllı mobil cihaza indirimli olarak kavuşabilecekler.

 

Haberin Devamı

OGO nedir?

 

OGO, son dönemin en popüler uygulaması olan MSN Messenger üzerinden anında sohbet imkanının yanı sıra mobil e-posta ve kısa mesaj (SMS) olanağı da sunuyor. Mobil gelişmeleri OGO ile ceplerinde taşıyan gençler, en uygun fiyata etkileşimli sohbetleri gerçekleştiriyorlar. MSN Messenger ve e-posta hizmetleri de dahil olmak üzere 12 ay boyunca ayda 19,99 YTL (KDV hariç) karşılığında OGO abonesi olunabiliyor. Cihaz için ayrıca ücret ödenmiyor. Mobil iletişimde yeni bir dönem başlatan OGO ile ilgili her türlü bilgi www.e-kolay.net/ogo adresinden ya da (0212) 478 0 646 numaralı OGO Çağrı Merkezi’nden alınabiliyor.

 

İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından düzenlenen Teknoloji Günleri 2006, 28-30 Mart tarihleri arasında İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampusu’nda gerçekleştirilecek. Teknoloji Günleri 2006, Türkiye’nin üniversiteler bazında gerçekleştirilen en büyük etkinliği olacak. 3000-4000 katılımcının beklendiği etkinlikte, üniversite gençliği ile teknolojiye yön veren firmalar buluşturulacak. Ayrıca bilişim ve iletişim sektöründeki son yenilikler üniversite gençliği ile paylaşılacak.

 

Haberin Devamı

OGO, D&R, Telsim Cepshop, Avea İletişim Merkezi, TeknoSA, Beep, Bimeks, CarrefourSA, EP Center, Evkur, Gold Computer, Kipa, Megavizyon, Uzelli, Vatan Computer mağazalarında ve Index Bilgisayar bayilerinde satılıyor. Ayrıca e-kolay.net/ogo, hepsiburada.com, estore.com.tr ve ekonomikticaret.com alışveriş sitelerinden de sipariş edilebiliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!