Oğlunun ödevi için gittiği internet kafede öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Oğlunun ödevi için gittiği internet kafede öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2008 13:18

ADANA'nın Ceyhan İlçesi'nde, Hasan Açıkgöz ile yanıdaki arkadaşı Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Haki Buhari'nin kardeşi Murat Buhari, internet kafede uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Zanlılar kaçarken, asıl hedefin Açıkgöz olduğu, Buhari'nin oğlunun ödevi için internet kafaye geldiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Olay, Orhan Ekinci Bulvarı Sümerevleri girişindeki Ada İnternet Cafe önünde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre işsiz Hasan Açıkgöz evine giderken, internet kafede oğlunun ödevini bitirmesini bekleyen arkadaşı Ceyhan Belediyespor Genel Menajeri Haki Buhari'nin kardeşi Murat Buhari ile karşılaştı. İki arkadaş internet kafe önünde sohbet ederken, yanlarına yanaşan kimliği henüz belirlenmeyen kişiler kurşun yağdırarak kaçtı. Saldırıda başına mermi isabet eden Hasan Açıkgöz olay yerinde, Murat Buhari de götürüldüğü Adana Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.

Hasan Açıkgöz'ün üzerinde bir tabanca ele geçirildi. Bir süre önce uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kurşunlanmada asıl hedef olduğu belirlenen Açıkgöz'ün hasımlarından korunmak için silah taşıdığını belirtilirken, Buhari'nin de olay yerinde bulunması nedeniyle tesadüfen kurşunlara kurban gittiği ortaya çıktı. Katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatılırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!