Oğlum Efe’ye inanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Oğlum Efe’ye inanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2002 07:58

İstanbul'da kolejli intiharlarının kilit ismi Efe Tuzcu'ya, televizyoncu annesi Leyla Tekül'den sonra, bale sanatçısı babası Ümit Tuzcu da sahip çıktı.

Haberin Devamı

Ümit Tuzcu, ‘‘Oğlumun bu olaylarla ilgili olduğunu sanmıyorum’’ dedi. Marmaris Belediyesi'nin desteğiyle faaliyetlerini sürdüren Kültür ve Sanat Derneği'nin kurslarında bale öğretmenliği yapan Ümit Tuzcu, Leyla Tekül'le evliliğinden dünyaya gelen ve halen Kanada'da okuyan oğlu Efe ile her gün telefonla görüştüğünü söyledi. Özel Üsküdar Amerikan Lisesi öğrencisi Lara Falay'ın intiharından sonra oğlunun adının sıkça gündeme geldiğini söyleyen Ümit Tuzcu, ‘‘Oğlumla bu konuda da konuştum. Bu olaylarla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Ona kesinlikle inanıyorum’’ dedi.

Oğlunun kendisine neler söylediği ve dün Hürriyet'te yayımlanan mesajlarıyla ilgili soruları ısrarla yanıtsız bırakan Ümit Tuzcu, daha sonra konuşacağını söyledi. Ümit Tuzcu, gerekirse ilerde açıklama yapacağını söyledikten sonra, ‘‘Ancak şu anda susmak durumundayız. Ama mutlaka konuşacağım’’ dedi.

Haberin Devamı

Aynı kursta bale öğretmenliği yapan Selin Tuzcu ile evli olan ve yaşamını Marmaris'in Armutalan Beldesi'ndeki evinde sürdüren Ümit Tuzcu, aynı zamanda profesyonel fotoğrafçılık yapıyor. Önceki yıllarda Almanya ve İsviçre'de de çalışan Ümit Tuzcu, ünlü bir baletken, geçirdiği sahne kazası sonucu mesleğini bırakmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!