ÖGG sınavı ne zaman yapılacak? EGM ertelenen Özel Güvenlik sınavının yeni tarihini açıkladı

Güncelleme Tarihi:

ÖGG sınavı ne zaman yapılacak EGM ertelenen Özel Güvenlik sınavının yeni tarihini açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 09, 2021 00:49

ÖGG sınav tarihi adayların gündeminde yer alırken beklenen açıklama Emniyet Genel Müdürlüğü'nden geldi. 2020 Aralık ayında yapılması planlanan ancak koronavirüsü nedeniyle ertelenmesi kararlaştırılan söz konusu sınavın tarihi belli oldu. Ertelenen 90.Temel Eğitim ve 66.Yenileme Eğitimi Sınavı, yapılan açıklamaya göre şubat ayında organize edilecek. ÖGG sınavına başvuru yapan ve özel güvenlik temel ve yenileme eğitimini tamamlayan adaylar katılabilecek. İşte, 2021 ÖGG sınav tarihi.

Haberin Devamı

Özel Güvenlik sınav tarihi belli oldu. EGM'den yapılan açıklamaya göre, başvuruları kabul edilen ancak ertelenen sınavlara katılamayan adaylar, 20 Şubat 2021 tarihinde sınava katılabilecek.

EGM’nin resmi sayfasından yapılan açıklamada, "Özel güvenlik 90.Temel Eğitim ve 66.Yenileme Eğitimi Sınavının 20/02/2021 Cumartesi günü yapılması planlanmaktadır.

Söz konusu sınava;

13/12/2020 tarihinde yapılması planlanan ancak koronavirüsü (covid-19) tedbirleri nedeniyle ertelenen Özel güvenlik 90.Temel Eğitim ve 66.Yenileme Sınavına başvuru yapan adaylar ile 29/01/2021 Cuma günü dahil özel güvenlik ve yenileme eğitimini tamamlayan adaylar katılabilecektir." ifadesi yer aldı.

 

ÖGG sınavı ne zaman yapılacak EGM ertelenen Özel Güvenlik sınavının yeni tarihini açıkladı

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!