ÖGG sınav sonuçları bugün açıklanmayacak mı? 80. ÖGG sonuçları için detaylar

Güncelleme Tarihi:

ÖGG sınav sonuçları bugün açıklanmayacak mı 80. ÖGG sonuçları için detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2019 09:05

ÖGG sınav sonuçları için güvenlik görevlisi olmak için sınava giren ve kayıtlarını yenilemek isteyenlerin araştırması devam ediyor. 80. ÖGG sınav sonuçları hakkında detayları araştırmayı sürdüren vatandaşlar, kurumun resmi sitesi üzerinden gelecek olan açıklamalara kilitlendi. Peki, ÖGG sınav sonuçları ne zaman hangi gün açıklanacak? İşte, o konu hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) olmak ve mevcut kayıtlarını yenilemek isteyenlerin merakla araştırdığı 80. ÖGG sınav sonuçları için beklenen gün geldi. Sınav takvimi içerisinde sınav sorularının yayımlanacağı ve 80. ÖGG sınav sonuçlarının açıklanacağı günü açıklayan Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığının, beklendiği üzere sonuçları bugün açıklaması bekleniyor. İşte, 80. ÖGG sınav sonuçları hakkında bazı bilgiler

ÖGG SONUÇLARI NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇIKLANIR?

Özel Güvenlik Daire Başkanlığı tarafından 17 Şubat tarihinde gerçekleştirilen 80. ÖGG sınav sonuçlarının normal şartlar altında bugün öğle saatlerinde açıklanması beklenmekteydi.

Sonuçların açıklanma saat ve tarihi, Özel Güvenlik Daire Başkanlığının yoğunluk durumuna göre daha erken veya daha geç olabilecek.

Haberin Devamı

Sonuçlar açıklandığı taktirde detaylar haberimizde olacak.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNE GÖREVİ DIŞINDA BAŞKA İŞ VERİLİR Mİ?

Özel güvenlik görevlileri kanunda belirtilen koruma ve güvenlik hizmetleri dışında başka bir işte çalıştırılamaz. Özel güvenlik görevlisini koruma ve güvenlik hizmetleri dışında başka bir işte çalıştıran kişi kurum ve kuruluşlara her eylemleri için idari para cezası verilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!