ÖDP'li genci vuran kahveci teslim oldu

Güncelleme Tarihi:

ÖDPli genci vuran kahveci teslim oldu
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 02, 2002 16:46

Okmeydanı'nda, Özgürlük ve Dayanışma Partisi'ne ait bildirileri dağıtmak isteyen gruptan Sinan Kayış'ı öldüren, Yalçın Köse'yi de yaraladıktan sonra kaçan kıraathane sahibi Ziya Yücetepe, polise teslim oldu.

Haberin Devamı

Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Kuruçay Caddesi Ceylan Sokak'taki Yücetepe Gençler Kıraathanesi'nde önceki akşam ÖDP'ye ait bildirileri dağıtmak isteyen gruba ateş açarak, Sinan Kayış'ın ölümüne, Yalçın Köse'nin de yaralanmasına neden olduktan sonra kaçan kıraathane sahibi Ziya Yücetepe, bugün Feriköy Polis Karakolu'na gitti.

Buradaki görevlilere arandığını belirterek teslim olan Yücetepe, daha sonra olayla ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne gönderilerek sorguya alındı.

KAYIÅž'IN CENAZESÄ° TOPRAÄžA VERÄ°LDÄ°

Silahlı saldırıda yaşamını yiteren Sinan Kayış'ın cenazesi ise, memleketi Sivas'ın Hafik İlçesi Çakmak Köyü'nde toprağa verildi.

Sinan Kayış'ın cenazesi, doÄŸduÄŸu Çakmak Köyü'ne götürüldü. Kayış'ın ailesi ve ÖDP il örgütü yetkililerinin de katıldığı cenaze töreninde Kayış'ın cenazesi, köy mezarlığında topraÄŸa verildi. GeniÅŸ güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze töreni, olaysız sona erdi.  Â
 Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!