O sır mutlaka ortaya çıkacak

Güncelleme Tarihi:

O sır mutlaka ortaya çıkacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 01:50

Kanal D’nin sevilen dizisi “İntikam”da rol alan Başak Daşman’dan hikâyenin gidişatına dair ipuçları istedik, Derin’in beladan kurtulamayacağını, Yağmur’un da intikam planında yeni sayfalar açacağını öğrendik. Ve bu tehlikeli ikilinin büyük sırrının ortaya çıkacağını!

Haberin Devamı

* “İntikam” bu sezon da tüm hızıyla devam ediyor. Hikâyenin yönü ve gidişatında bizi neler bekliyor? Biraz ipucu verir misiniz?

- Fazla bir şey söyleyemem hikâyenin gidişatıyla ilgili, biliyorsunuz. Ancak aksiyon dolu bölümlerle seyirci karşısına çıkacağımızı söyleyebilirim. Yağmur’un intikam planında yeni sayfalar açılacak. Derin’in ise başı beladan kurtulmayacak.

* Seçkin hapishanede ama artık Yağmur ve Derin’in sırrını biliyor. İleriki bölümlerde yine başlarına bela olabilir. Bu kez Derin kendi yöntemlerine mi başvurur, neler bekliyor bizi?

- Seçkin sırrımızı bilen ve karşımızda olan tek kişi, o yüzden bu durum tedirgin etmeye devam edecek elbette. Tekrar sorun yaratabilir. Bu olduğunda nasıl hallederiz, bunu bekleyip göreceğiz.

* Sizce Yağmur ve Derin’in sırrı ortaya çıkacak mı?


- Ortaya çıkacaktır mutlaka. Sonsuza kadar saklanamazlar.

BEREN SAAT İÇİN DİSİPLİN ÇOK ÖNEMLİ

* Bu sezon yeni oyuncular katıldı ekibe, nasıl bir enerji getirdiler sete ve diziye?


- Hepsinin enerjileri birbirlerinden çok farklı. O yüzden ortak bir tanımlama yapamam. Ancak her birinin hikâyeye ayrı bir keyif getirdiğini söyleyebilirim. Sette zaten neşeli ve bol sohbetli vakit geçiriyoruz. O yüzden ben memnunum.

* Yiğit Özşener nasıl bir partner? Onunla çalışmak keyifli mi?

- Yiğit kendi sakin dünyasında yaşayan biri. Ben eğleniyorum onunla.

* Peki ya Beren Saat?


- Beren için iş disiplini çok önemli. O da nazik biri.

* Set arkasında neler yaşanıyor? Keyifli bir set mi? Gerginlik yaşanıyor mu?

- Zaman zaman stresli günlerimiz oluyor tabii. Her hafta 90 dakika dizi yetiştirmek kolay bir iş değil. Ancak uyumlu ve eğlenmeye meyilli insanlar olduğumuzdan genelde bol kahkahalı geçiyor çalışma saatlerimiz.

BEBEĞİNİ UYUTAN ANNE CİNAYETE KALKIŞAN KADIN

* Hikâyede çok kritik bir karakteri canlandırıyorsunuz. Sizi zorlayan yanları var mı bu rolün?


- Sağı solu belli olmayan karakterleri severim. Sürprizlere açık olurlar. Beklenmeyen tepkileriyle hikâyeleri başka yerlere sürüklerler. Derin de öyle biraz. Yalnızlığı en önemli hikâyesi olmuş hayatı boyunca ve tutunacak bir dal bulduğunda ona sıkıca sarılıyor, ne pahasına olursa olsun bırakmayacak gibi görünüyor. Bir an çocuğunu uyutan bir anne, bir an gözü dönmüş, cinayete kalkışan bir kadın... Derin’i oynamaktan keyif alıyorum.

* Dışarıdan aldığınız tepkiler nasıl? Derin’e kızıyorlar mı, yoksa onu anlıyorlar mı?

- İki tepkiyle de karşılaşıyorum açıkçası. Geçen sezon Derin, Yağmur ve Rüzgar’ın arasına kritik anlarda girdiğinde daha çok kızıyorlardı ama bu sezon anne oluşunun getirdiği bir anlayış daha hakim gibi.

* Derin Çelik karakteri ile Başak Daşman birbirine benziyor mu? Derin’in en çok hangi özelliği hoşunuza gidiyor ve en çok hangi özelliğine kızıyorsunuz?

- Derin’le Başak’ın hiçbir benzer yanı yok. Derin’in tutkulu ve rahat tarafını seviyorum ama kızdığım çok yanı var. Yalan üzerine aşk ve aile inşa etmeye kalkması gibi.

Haberin Devamı

ANNE OLUR MUYUM, BİLMİYORUM

Haberin Devamı

* Derin artık anne. Sizin çocuklarla aranız nasıl? Anneliği kendinize yakıştırıyor musunuz? Sizce Başak Daşman nasıl bir anne olurdu?

- Çocukları çok severim ama anne olacak mıyım bir gün, olursam nasıl olurum, bunları bilemem. Nasıl bir anne olacağımı, doğmamış çocuğum büyüdüğünde ona sorarız.

OYUN ARIYORUM

* “İntikam”ın dışında yeni bir projeniz var mı? Bu sıralar nelerle ilgileniyorsunuz?

- Göksel Kortay’ın yönettiği bir komedi oyununda oynuyorum. Onun dışında Plato Yüksek Okulu’nda oyunculuk dersleri veriyorum. Sezonun ikinci yarısında ise sahneye koymak için yeni bir metin arıyorum.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!