O şarkıyı Seda ile ben patlattım

Güncelleme Tarihi:

O şarkıyı Seda ile ben patlattım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2007 00:00

İbrahim Tatlıses, "Hadi Hadi" şarkısı yüzünden albümünü toplatacağını söyleyen Fatih Ürek'ten, "saygılı" olmasını istedi.

Haberin Devamı

O şarkıyı Seda ile ben patlattım
"Bir Dilek Tut" yarışmasının devamı olarak Star TV ekranlarında yayınlanacak olan “Hayalin İçin Söyle” yarışmasının Profilo Alışveriş Merkezi’nde yapılan elemelerine katılan jüri üyesi İbrahim Tatlıses, Fatih Ürek'le ilgili açıklamalarda bulundu. Tatlıses, Fatih Ürek’in "Hadi Hadi" şarkısı nedeniyle albümünü toplatacağını söylemesiyle ilgili, “Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Bana olan saygısından ötürü fazla cır cır yapmayacak. Ben okuyacağım dediğimde en az 10 kanala gidip reklam yaptı. Ben okumasaydım, Seda Sayan programına almasaydı Fatih Ürek, o şarkıyla ne patlayacaktı. Şarkıyı patlatan, şarkıyı dinlenir hale getiren bizleriz. Şarkıyı sevdim, aldım. Eğer böyle bir şey olsa sevmem körletirim. Hiçbir yerde de çıkarmam. Gücümün yettiği yerlere. Biz Fatih'i seviyoruz” dedi. Gül Gölge Saygı'nın sunacağı yarışmada, Tatlıses'le birlikte Cenk Eren, Seda Sayan ve Muazzez Abacı jüri üyeliği yapacak.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea7083f018fbb8f8800653
Benim hayalim de Hollywood
İbrahim Tatlıses yarışmanın elemelerinde duygulu anlar yaşadıklarını söylerek, “Umut dünyası bende de var. Hep daha ileriye gitmek istiyorum. Bu zamana kadar filmlerde, dizilerde birçok yerde bulundum. Ama Hollywood’da olmak istiyorum” dedi. Parmağındaki yüzüğü soran basın mensuplarına Tatlıses, “Bu yüzüğü kuyumcu kardeşim hediye etti. Üzerinde İbo yazıyor. Bir gün nişan yüzüğü takarsam o zaman çıkarırım. Tersini çevirdiğimde alyans oluyor arada tersini çeviriyorum” dedi.

Elemelerden notlar

O şarkıyı Seda ile ben patlattım

* İbrahim Tatlıses elemelere katılan görme engelli Fatih Bekoğlu’nun çaldığı saz eşliğinde “Ayağında Kundura” şarkısını söyledi.
* Elemelere katılan 28 yaşındaki Hülya Konaç ise Cenk Eren’i göz yaşlarına boğdu. 14 yaşında evlendiği eşini 19 yaşında kaybeden Konaç üç çocuğuyla yaşadıkları zor günleri anlatırken duygulu anlar yaşattı.
* 35 yaşındaki Şahin Aydın’ın hikayesi ise jüri üyelerini şaşkına uğrattı. Askerdeyken ilk eşinin öz ağabeyi ile kaçtığını söyleyen Aydın iki çocuğu olan ikinci eşinden de aynı darbeyi yediğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!