O bombacı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

O bombacı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 22:33

Adana'da şehit Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli'nin cenaze konvoyunun geçeceği güzergâhta, biri patlayan diğeri de bir vatandaş tarafından tekmelenen el yapımı bombayı hazırladığı iddiasıyla 18 yaşındaki S.A. gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Şırnak'ta 24 Aralık'ta şehit düşen Adanalı Jandarma Uzman Çavuş Ufuk Fesli'nin cenazesi beklenirken geçiş güzergâhı olarak belirlenen Şehit Asteğmen Kemal Yüzgeç Bulvarı'nda büyük bir patlama olmuştu. Terk edilmiş binanın camlarının kırılmasına neden ilk bombanın patladığı yere gidenler, zanlının yol ortasına, içinde bomba olan siyah bir kutu bırakıp kaçtığını görmüştü.

Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde otomobiliyle bombanın bulunduğu caddeden geçen 21 yaşındaki Müslüm Gökduman, ikinci bombanın olduğu kutuyu tekmeleyip yolun ortasından uzaklaştırmıştı. Polisin incelemesinde elde edilen parmak izinin S.A.'ya ait olduğu belirlendi. Zanlı evine yapılan baskınla yakalandı. Suçlamayı reddeden S.A.'nın parmak izinin, etkisiz hale getirilen bomba üzerinde çıktığı belirtildi. Birçok suçtan kaydı bulunduğu belirtilen S.A., tutuklandı. Bombanın şehit cenazesi kortejiyle ilgisi olmadığı belirlendi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!