Nikotin krizine girince

Güncelleme Tarihi:

Nikotin krizine girince
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2007 16:11

Ünlü aktör Sean Penn,basın toplantısında sigara içmesine izin verilmeyince ortalığı birbirine kattı.

Haberin Devamı

Ünlü aktör- yönetmen Sean Penn, yeni filmi Into The Wild'ın gösterimi nedeniyle katıldığı Toronto Film Festivali'nde 'küçüt çaplı bir olay' çıkardı.

Filmin basın toplantısında sigara içmek yasak olunca sıkı bir tiryaki olan Penn de öfkesini basın mensuplarından çıkardı. Toplantının başında asistanı tarafından kendisine verilen bir bardak dolusu buz ile sakinleşmeye çalışan Penn "Lütfen artık fotoğraf çekmeyi bırakın, bu benim düşünmemi engelliyor" dedi. Penn deklanşörlerden çıkan sesinin 'dünyadaki en berbat ses' olduğunu da söyledi.

Bir süre sonra toplantının yapıldığı salonun dışından gelen konuşma seslerinden rahatsız olan Penn sinirine hakim olmaya çalışan bir sesle "Herkes hiç durmadan ne konuşuyor böyle" dedi.

Geçen yıl da katıldığı Toronto Film Festivali'nde aynı otelde kalan Sean Penn, Kanada'da kapalı yerlerde sigara içmeyi yasaklayan kuralı çiğnemişti. Toplantı sırasında sigaraların birini söndürüp diğerini yakan Penn, ceza almaktan kurtuldu, ancak otel aktörün bu davranışı yüzünden 600 dolar para cezası ödemek zorunda kalmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!