Nikahsız eşini yaralayıp, üvey kızını öldüren baba: Hak etmişlerdi

Güncelleme Tarihi:

Nikahsız eşini yaralayıp, üvey kızını öldüren baba: Hak etmişlerdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2007 15:29

ADANA’da, nikahsız yaşadığı kadını yaralayıp, araya giren üvey kızını da öldüren eski sabıkalı 48 yaşındaki Mehmet Sevil yakalandı. Gözaltına alınan Sevil, adliyeye çıkarılırken gazetecilere, “Hak etmişlerdi” dedi.

Haberin Devamı

Sinanpaşa Mahallesi’nde geçen 7 Mart’ta meydana gelen olayda, hırsızlık ve adam yaralamak suçlarından sabıkalı Mehmet Sevil, 16 yıldır birlikte yaşadığı 52 yaşındaki Aliye Çokaçar’la iddiaya göre işsizlik nedeniyle tartıştı. Sürekli içki içtiği de öne sürülen Sevil, mutfaktan aldığı bıçakla Aliye Çokaçar’ı bıçaklayarak ağır yaraladı, araya girip engel olmaya çalışan üvey kızı 17 yaşındaki Sinem Nil Çokaçar’ı da boğazından bıçakladı. 1.5 yaşında bir oğlu olan Sinem Nil Çokaçar öldü.

Kaçan katil zanlısı Mehmet Sevil’in İstanbul’dan Adana’ya geleceğini belirleyen polis, eski otoyol gişelerinin bulunduğu yerde yolcu otobüsünü durdurdu. Kot pantolon ve kot mont giyip, tanınmamak için başına şapka takan Sevil, sivil polisleri görünce otobüsün arka kapısından inmek istedi, ancak kaçamadı.

Haberin Devamı

Cinayet Bürosu’na götürülen Sevil’in, avukat tutacak parası olmadığı, Adana Barosu’nun da görevlendirme yapmadığı için ifadesi alınamadı. Gözaltı süresinin dolmasının ardından adliyeye sevk edilen Selvi, Emniyet Müdürlüğü’nden çıkarılışında gazetecilere, “Hak etmişti. Başka da söyleyeceğim yok. İfademi savcıda vereceğim. Alkol ve işsizlik bunalımı da basının uydurması. Yok öyle bir şey” diye konuştu.

Sevil, “Bıçakla adam öldürmek ve yaralamak’ suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!