Nejat Uygur 2 hafta sonra evine dönecek

Güncelleme Tarihi:

Nejat Uygur 2 hafta sonra evine dönecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Sağ tarafı felç olan Nejat Uygur’u, Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavi eden İnme Merkezi Sorumlusu Doç. Dr. Yakup Krespi, "1-2 haftalık bir bakımdan sonra, Nejat Bey’i evine göndermeyi düşünüyoruz. Evde de hastamızın ihtiyaçlarını giderebileceği, rehabilitasyonuna yardımcı olacak bir düzenleme, yapacağız" dedi.

Ünlü sanatçıyı, Ankara’da 20 gündür tedavi eden Prof. Dr. Rıdvan Ege Hastanesi doktorlarından Nörolog Prof. Dr. Mehmet Zülküf Önal, "Nejat Bey, hastanemizdeki 20 günlük bakımın ardından TSK Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi’nde tedavi gördü. İlk rahatsızlığında hareket edemiyor, konuşamıyordu. Bilinci de bozuktu. Şu anda iyi. Bacağında hareket var, çevreyi tanıyor, espri yapabiliyor. Yol boyunca da bize espriler yaptı. Bir an evvel İstanbul’a gelip evine dönmek istiyordu" diye konuştu.

Uygur’un İstanbul’a gelişi, eşi Necla Uygur, oğulları Behzat ve Süheyl Uygur ile torunu Nejat Uygur’u çok sevindirdi. Behzat Uygur ise, "Çok mutluyuz. Daha da iyi olacağına inanıyoruz. Babamın yanında olan ve ilgilerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!