Murdoch özür diledi

Güncelleme Tarihi:

Murdoch özür diledi
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 16, 2011 10:14

İngiltere'de yasa dışı telefon dinlemelerinin ortaya çıkması sonrasında kapatılan "News of the World" gazetesinin bağlı olduğu grubun sahibi medya patronu Rupert Murdoch, gazetelerinde yayımlanacak bir "özür" makalesi kaleme aldı.

Haberin Devamı

Doğrudan Murdoch'un imzasını taşıyan ve hafta sonunda çıkacak metin, News International tarafından yayımlandı.

"Özür Dileriz" baÅŸlığı taşıyan ve "En iyi dileklerimle, Rupert Murdoch" imzası ile sona eren metinde Murdoch, News of The World'ün "ciddi derecedeki yanlış" iÅŸlerinden ötürü üzgün olduklarını belirtti.Â

Murdoch, bundan etkilenen kişilerden de özür dileyerek, "bu kişileri incittiğimiz için en derin özürlerimizi sunarız" dedi.

Murdoch, yolaçılan sorunların ve zararın giderilmesi için ilerleyen günlerde ciddi adımlar atacaklarını, bu konudaki ayrıntılara ilişkin daha sonra yeni açıklamalar yapacaklarını ifade etti.

BÄ°R ÃœST DÃœZEY Ä°STÄ°FA DAHA

İngiltere'yi sarsan skandalın ardından dün gece News International şirketinden üst düzey bir yönetici daha istifa etti.

Haberin Devamı

Dow Jones'un genel müdürü ve Wall Sterret Journal'ın yayıncısı olan Les Hinton, 1995-2007 yılları arasında News International'ın yöneticiliğini yaptı. Murdoch, Hinton'ın istifasından büyük üzüntü duyduğunu ifade etti.

Medya patronu Murdoch'a ait News International şirketinin CEO'su ve kapatılan News of the World gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Rebekah Brooks da dün baskılara daha fazla dayanamayarak istifasını sunmuştu.

Murdoch özür diledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!