Murat'a eşinden çiçekli 6 sayfalık aşk mektubu

Güncelleme Tarihi:

Murata eşinden çiçekli 6 sayfalık aşk mektubu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2001 00:00

Haberin Devamı

EGEBANK operasyonunda tutuklandıktan sonra cezaevinde sevgilisi Murat Demirel ile evlenen Ayşenur Esenler, koğuştaki arkadaşlarıyla evlilik üzerine sohbet ederken, ‘‘Tutuklanmamız söz konusu olmasaydı Murat benimle evlenmezdi’’ dedi.

Esenler, bayram ve yılbaşı günlerini ‘‘Bu ortamda eğlence mi olur’’ diyerek koğuştaki arkadaşlarına tepki gösteren eşi Murat Demirel'in aksine, eğlenerek geçirdi.

‘2000 yılının kendisi ve sevgilisi için şanssız bir yıl olduğunu’ belirten Esenler, eşine çiçek desenli kağıtlara 6 sayfalık bir aşk mektubu yazdı. Esenler'in ‘‘Canım Murat'ım..’’ diye başladığı mektubunda, başlarına gelen aksiliklerin bir değerlendirmesini yaparak, yeni yılda gerçekleştirmeyi düşlediği hayallerini de anlattı.

İşte Esenler'in bayram günlüğü.

EL ÖPME KUYRUĞU

Şeker hastası olduğu için oruç tutmayan Esenler, Kadir Gecesi oruç tuttu. İhtiyacı olan mahkûmlara kıyafet alan Esenler, bayram tatlısı olarak baklava getirtti. Koğuşta çiğ köfte yapıldı. Arkadaşlarının kebap talebini ‘‘Yine gazetelere reklam oluruz’’ diye geri çeviren Esenler, bayram günü yüzüne yoğurt maskesi yapıp saçlarını limonladı. Tüm koğuş sıraya girip Esenler'in elini öptü.

ÇEKTİ, ÇEKTİRMEDİ

Esenler, bayram hatırası için fotoğraf çektirmek isteyen koğuş arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmedi. Makinayı alıp arkadaşlarını görüntüleyen Esenler, tüm ısrarlara rağmen arkadaşlarıyla aynı kareye girmedi.

KEDİLERİ ATTIRDI

Hürriyet'te çıkan ‘‘Koğuşdaki kedilerden rahatsız’’ başlıklı haberin ardından avukatı Şenol Özel aracılığıyla ‘‘Hayvanseverim, amacım kedilerin veteriner kontrolünde büyütülmesi’’ açıklamasını yapan Esenler, biri hamile üç kediyi koğuştan attırdı. Görevliler tarafından bir çuvala konulan kediler cezaevi dışına götürüldü.

FAREDEN KORKUNCA

Kediler olmayınca koğuşta fare sayısında artış görüldü. Bu kez de farelerden korkan Esenler, ilaçlamaya rağmen mutfakta gördüğü bir fare yüzünden çığlık atıp uzun süre fenalık geçirdi.

Koğuştaki dekorasyon çalışmalarını sürdüren Esenler, alaturka tuvaletin yerine alafranga tuvalet yaptırdı. Ayrıca koltuk takımı siparişi verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!