Muğla'da sağlık yürüyüşü

Güncelleme Tarihi:

Muğlada sağlık yürüyüşü
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2006 13:00

Herkes İçin Sağlık Federasyonu'nun öncülüğünde, Muğla Valiliği ve Muğla Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen “Sağlık Yürüyüşü” vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

Haberin Devamı

Muğla'da düzenlenen sağlık yürüyüşüne Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı ve sinema sanatçısı Göksel Arsoy'da katıldı. Havanın güzel olması kent merkezinde düzenlenen yürüyüşe katılımın artmasını sağladı.


Muğla'da sportif faaliyetlere önem verildiğini belirten Göksel Arsoy, federasyonun kuruluşundan bu yana, Muğla ile birlikte 61 ilde spor paneli ve sağlık yürüyüşü etkinliklerinin yapıldığını belirterek, ”2006 yılının ilk etkinliğini ise Muğla'da gerçekleştirmekten mutluyuz. Spor ve spor yapmak toplumumuzun yaşamındaki vazgeçilmez unsurlardan biridir. Spor yapan insan, sağlıklı ve zinde olduğu gibi çevresine pozitif enerji verir. Bu nedenle herkesi spor yapmaya davet ediyoruz” dedi.

Atatürk Stadyumu önünde başlayan Sağlık Yürüyüşü, Turgutreis caddesi üzerinde belirlenen güzergah üzerinden kent içinde devam ederek tekrar stadyum önünde son buldu.

Haberin Devamı

Yürüyüşün tamamlanmasın ardından katılımcılar Muğla Üniversitesi BESYO Bölümü öğrencilerinin eşliğinde aerobik yaptılar.

Herkes İçin Sağlık Federasyonu tarafından bu yıl ilki Muğla'da gerçekleştirilen sağlık yürüyüşüne Muğla Valisi Temel Koçaklar, Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla Üniversitesi Rektörü Prof. DR. Şener Oktik, Muğla İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Körpe ile öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!