'Mücadele duraksar mı diye ümitlenmesinler'

Güncelleme Tarihi:

Mücadele duraksar mı diye ümitlenmesinler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 22:11

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, AK Parti Olağanüstü Kongresi’nin ardından yeni hükümetin kurulacağını hatırlatırken, “Acaba bu mücadelede duraksama olur mu diye birileri ümitlenmesin. Hükümetimiz görev başında” dedi.

Haberin Devamı

‘Paralel Yapı’yla mücadele çerçevesinde oluşturulan koordinasyon birimi dün Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan başkanlığında toplandı.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın yanı sıra, ilgili bakanlıkların müsteşarlarının katıldığı toplantıda, son 2.5 yılda yapılanlar değerlendirildi. Akdoğan toplantı öncesi özetle şunları söyledi: “Paralel Devlet Yapılanması, sadece hükümet ve AK Parti için değil, devlet için bir tehdittir, demokrasi ve hukuk sistemi açısından büyük bir tehlikedir. Amacı esaret rejimi kurmaktır. Hayalet ve asalak yapı demokrasiye kastetmiştir. Tüm unsurlarının tasfiyesi devletimizin bekası, milletimizin selameti açısından kaçınılmazdır. Bu örgütün operasyon kabiliyeti önemli ölçüde etkisiz hale getirilmiştir. Devlet içindeki gizli gücü tamamen tasfiye edilememiştir. Tam bir seferberlik ruhu ile etkisizleştirilmesi büyük önem taşımaktadır. Farklı isimlerle tutunmaya çalıştıklarını biliyoruz. Yurt dışına paraları kaçırmaya çalışıyorlar. Bunları almak, kara para aklamak demektir. Suça ortak olmak, teröre destek olmak demektir. İyi niyetli olan vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Bilerek veya bilmeyerek bu oyunlara alet olanlar, hukuki açıdan sorumluluktan kurtulamazlar.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!