Monaco'da süperstar rüzgárı

Güncelleme Tarihi:

Monacoda süperstar rüzgárı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ajda Pekkan Monaco'daki konserinde, modacısı Canan Yaka'nın hazırladığı ten rengi tül üzerine taşlarla işlenmiş bluzun altına pembe ve yeşil renklerden oluşan assimetrik etekle sahne aldı.

Süperstar Ajda Pekkan, Monaco'nun ünlü Sporting müzikholünde verdiği konserde izleyicileri büyüledi. Sporting'de konser veren ilk Türk sanatçı olan Ajda Pekkan, yıldızlarla süslenen sahnede konserine ‘‘Petrol’’ şarkısıyla başlayarak birbirinden güzel 18 parçasını yorumladı.

Sahneye çıktığında ilk olarak kendisine bu imkanı sağlayan uluslararası organizatörü Erkan Özerman'a teşekkür etti. Turgut Özal'ın eski damadı Asım Ekren'in davulla eşlik ettiği Ajda Pekkan'ın Olimpia'da da konser vermek istediğini dile getirdi.

ÜNLÜ KONUKLAR

Turizmci sevgilisi Erol Özbaş'ın sahneye çıktığı sırada bir demet gül verdiği Ajda Pekkan'ı, kardeşi Semiramis Pekkan ve eşi Gulu Lalvani de izledi. Konserde Monic Bernardate, Gökhan Çarmıklı, Erol Aksoy ve eşi İnci Aksoy, reklamcı Ünver Oral, Paris Büyükelçimiz Sönmez Köksal ve eşi Filiz Akın, Siren Ertan, Kemal - Feryal Gülman gibi ünlüler de biraraya geldi.

Ajda Pekkan, Monaco’yu tanıtım amacıyla çekilen bir filmde çlı çekilen filminde de yer aldı.

Metin Fadıllıoğlu'nun hazırlattığı Türk yemeklerinin sunulduğu geceye birbirinden seçkin 600 konuk katıldı. Biletler kişi başına 400 milyon liradan satılırken, Ajda Pekkan'ın odası çiçeklerle dolup taştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!