Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu! Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar?

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi belli oldu Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 10:49

Her yıl olduğu gibi bu yıl da üzerine büyük hayaller kurulan Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi tutarı belli oldu. Milli Piyango idaresinde verilen bilgiye göre bu yıl toplamda 2 milyon 950 bin 269 adet ikramiye dağıtılacak. Büyük ikramiyenin belli olması ardından Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? sorusu gündeme geldi. İşte, Milli Piyango çeyrek bilet, yarım bilet ve tam bilet fiyatları ve tüm ikramiyelere dair bilgiler!

Haberin Devamı

Milli Piyango yılbaşı ikramiyesinin ne kadar olacağı geçtiğimiz günlerde netlik kazandı. Bu yıl ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda rekor bir ikramiye verilecek. Büyük ikramiyenin yanı sıra büyüklü küçüklü ikramiyeler de olacak. Büyük ikramiyenin belli olması ardından Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Sorusu gündeme geldi. Bu yıl büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda rekor bir ikramiye verilmiş olacak. Büyük ikramiye haricinde de ikramiyeler verilecek. Peki, 31 Aralık 2016 akşamı Ankara'da çekilişi yapılacak olan Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Milli Piyango çeyrek bilet, yarım bilet ve tam bilet fiyatları ve tüm ikramiyelere dair bilgiler detayda!

BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

31 Aralık 2016'da yapılacak olan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiye 60 milyon lira olarak belirlendi. Büyük ikramiyenin yanı sıra 20 adet 100 bin lira, 30 adet 50 bin lira, 50 adet 10 bin lira, 100 adet 5 bin lira, 200 adet 3 bin lira, 300 adet 2 bin lira ve 500 adet de bin lira verecek. Çekilişte bin adet 500 lira, 8 bin adet 400 lira, 40 bin adet 300 lira, 200 bin adet 200 lira, 700 bin adet 120 lira da dağıtılacak. Toplam bilet sayısı: 2 milyon 950 bin 269 bilet.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Yılbaşı Milli Piyango büyük ikramiyesi ve diğer ikramiyeleri öğrenen vatandaşların merak ettiği bir diğer konu da Milli Piyango bilet fiyatları oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da biletler tam, yarım ve çeyrek olmak üzere 3’e ayrılıyor. Yılbaşı özel çekiliş biletlerin çeşitlerine göre; tam bilet 60, yarım bilet 30, çeyrek bilet de 15 liradan satılacak. Yılbaşı özel çekilişinde büyük ikramiyenin tam bilete çıkması durumunda, 60 milyon lira ile tarihinin en büyük ikramiyesini vermiş olacak. Peki, biletler ne zaman satışa çıkacak? Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekiliş biletleri 29 Kasım itibariyle satışa sunulacak.

ENGELLİLER İÇİN MİLLİ PİYANGOYA ÖZEL HİZMET

MİLLİ Piyango'nun yılbaşı büyük ikramiyesi Türkiye’nin dört bir yanında satışa çıkarken İzmir'de engelli vatandaşlar için örnek niteliğinde bir hizmet başladı 'Ara, bilet kapına gelsin' uygulamasıyla milli piyango biletleri engellilere bizat teslim ediliyor. Uygulamayla ilgili bilgi veren İzmir Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Paşa Çakmak, telefonla arayan engellinin talep ettiği biletin eline teslim edildiğini belirterek, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Engelli, yaşlı, dışarı çıkamayan vatandaşların bilet alamadıkları için büyük ikramiye şansını kaçırıyor. Oda telefonumuzu arayıp bizden bilet talep edebilirler. Biz kendi ellerimizle bileti ayaklarına kadar götürüp, teslim ediyoruz. Çok mutlu oluyorlar. Aynı durum engelli bayilerimiz için de geçerli. Müdürlüğe gelip bilet alamayanlar için biz oda olarak bilet satın alıp götürüyoruz, onlar da mağdur olmuyor."

MİLLİ PİYANGO SAHTEKARLARI TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

Paşa Çakmak, Milli Piyango biletleri üzerinde yapılan sahtekarlıklarla ilgili de önemli bir bilgilendirmede bulundu. Sahtekarlıkta taktik değiştirildiğine dair bilgi veren Çakmak, Daha önce milli piyango biletleri üzerindeki rakamları değiştirerek, son bir ya da iki rakamına göre amorti ikramiyesi alan sahtekarların taktik değiştirdiğini bu kez de çekiliş tarihine rakam yapıştırarak esnaftan para aldığını söyledi.

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!