Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır? 2021 Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı!

Güncelleme Tarihi:

Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır 2021 Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 2020 15:22

Bu yıl 100 milyon liralık büyük ikramiye verecek olan Milli Piyango bilet sorgulama işlem, 31 Aralık akşamı milyonlarca kişinin gündeminde yer alacak. Toplam 563 milyon 400 bin TL ikramiyenin dağıtılacağı Milli Piyango 2021 yılbaşı çekilişi akşamında, bilet sorgulama işlemi internet üzerinden gerçekleşecek. Peki, Milli Piyango bilet sorgulama nasıl ve nereden yapılır? İşte, 2021 Milli Piyango yılbaşı bilet sorgulama ekranı!

Haberin Devamı

Milli Piyango bilet sorgulama işlemi bu yıl da 31 Aralık akşamı pek çok kişinin gündemindeki konu olacak. Milyonlarca vatandaşın internet üzerinden sorgulayacağı Milli Piyango yılbaşı bileti, kolayca öğrenilebilecek. İşte, 2021 yılbaşı bilet sorgulama ekranı hakkında detaylı bilgiler

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL VE NEREDEN YAPILIR?

Milli Piyango yılbaşı bileti, Milli Piyango resmi internet sitesi olan Millipiyangoonline.com üzerinden kolayca sorgulanabilecek. Çeyrek, yarım ve tam Milli Piyango bileti sorgulama işlemi hem mobil hem de masaüstü cihazlardan gerçekleşebilecek.

YILBAŞI 2021 BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

BÜYÜK İKRAMİYE 100 MİLYON TL OLACAK

Büyük ikramiyesi 100 milyon TL olan Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları tam 100 TL, yarım 50 TL ve çeyrek bilet 25 TL olarak belirlendi.

Haberin Devamı

Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye satılan bilete çıkana kadar çekilişe devam edilecek. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2020 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 563 milyon 400 bin TL olacağı çekiliş sonrası, amorti sonuçları da dahil olmak üzere bilete ikramiye çıkıp çıkmadığı millipiyangoonline.com'dan öğrenilebiecek.

Milli Piyango biletleri, gezici ve sabit bayilerden ve en yakın marketlerden hem de online olarak www.millipiyangoonline.com adresinden ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulamasından satın alınabiliyor.

Şisal Şans’ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri “Dünya Piyango Birliği” (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve Şans Merkezi adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!