Mickey’lerin geliri çocukların hayallerine

Güncelleme Tarihi:

Mickey’lerin geliri çocukların hayallerine
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2013 00:00

Çizgi film karakteri Mickey Mouse, Forum İstanbul, Disney Türkiye, Bir Dilek Tut Derneği ve Make-A Wish Türkiye işbirliğiyle renkli ve eğlenceli kişiliklere büründü.

Haberin Devamı

“Mickey’nin Hayal Gücü Atölyesi Projesi” kapsamında, ünlüler Mickey heykelcikleri tasarladı. Tasarımların satışından elde edilen gelir, 3-18 yaş arası hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden çocukların hayallerinin gerçekleşmesi için Bir Dilek Tut Derneği’ne bağışlandı. Mickey’nin Hayal Gücü Atölyesi adlı projesi kapsamında, aralarında Ajda Pekkan, Ayşe Arman, Engin Altan Düzyatan, Ertuğrul Özkök, Nebahat Çehre, Rüştü Reçber, Saba Tümer, Sunay Akın, Şahan Gökbakar ve Tuba Ünsal gibi isimler tarafından tasarlanan 100’den fazla Mickey heykelciği, 250 liradan satışa sunuldu.

Emek de bizim Taksim parkı da

TAKSİM Gezi Parkı Koruma ve Güzelleştirme Derneği, dün düzenlediği festivalle, parkın yıkılarak, Topçu Kışlası’na çevrilmesi projesini protesto etti. Festivale, CHP İstanbul Milletvekili Haluk Eyidoğan, Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi İstanbul eşsözcüsü İnci İşbilir ve bazı sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Dernekten Safiye Yüksek Öcal “Taksim Gezi Parkı bizim, Emek Sineması bizim, Taksim bizim, İstanbul bizim” diye konuştu. Burcu PURTUL UÇAR/İSTANBUL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!