Mersin, Elazığ ve Samsun'da Anneler Günü'nde 3 acı olay

Güncelleme Tarihi:

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2024 14:14

Anneler Günü'nde üç ilden kahreden haberler geldi. Mersin'de, psikolojik sorunlar yaşadığı iddia edilen G.E. (42), misafirliğe gittikleri akrabasının evinde oğlu Y.E.'yi (9) karnından bıçaklayıp öldürdü. G.E., gözaltına alındı. Elazığ'da 8 gündür kayıp olan bir çocuk annesi Dilara Günana, Anneler Günü'nde toprağa gömülü halde bulundu. Samsun'da ise Muhammed S., 5 aylık hamile eşi B.S.'nin cansız bedenini evlerinin oturma odasında buldu.

Haberin Devamı

Mersin'de olay saat 06.00 sıralarında Toroslar ilçesi Değirmendere Mahallesi'nde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu ve bunalıma girdiği iddia edilen G.E., misafirliğe gittikleri akrabasının evinde oğlu Y.E.'yi karnından bıçakladı. Evdekilerin ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Gözaltına alınan G.E., işlemleri için jandarma komutanlığına götürüldü. Y.E.'nin cansız bedeni, otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay

BİR ÇOCUK ANNESİ TOPRAĞA GÖMÜLÜ HALDE BULUNDU

Elazığ’da 6 Mayıs’ta akrabasının çağırdığı merkeze bağlı Sedeftepe köyüne giden Dilara Günana’dan haber alamayan aile üyeleri kayıp ihbarında bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada, Günana’nın Sedeftepe köyünde toprağa gömülü cesedi bulundu. Günana’nın cansız bedeni otopsi için Fırat Üniversitesi morguna götürüldü. Olayla ilgili bazı şüpheliler gözaltına alındı. Olayı haber alan Dilara Günana’nın annesi Zeycan ve ağabeyi Sidar Günana morga geldi. Yanlarında Dilara Günana’nın 7 yaşındaki kızı da bulunan anne Zeycan Günana, kızının katillerinin bulunmasını isteyerek ağıt yaktı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

'KARDEŞİMİ REHİN ALIP GÖTÜRÜYORLAR, ÖLDÜRÜYORLAR'

Ağabeyi Sidar Günana da, “Kardeşim 1 çocuk annesiydi. Eşinden boşanmıştı. Eski eşi şu anda yurt dışında. Akrabamız olan kadın, yatalak olan kaynanasının bakımına yardım için kardeşimi çağırıyor. Kardeşim gittikten sonra haber alamayınca akşam saatlerinde polise ve jandarmaya bildirdik. Şu anda kardeşim öldürülmüş durumda. Aile gözaltında. Yapan şahıslar belli. S.K., Y.K. N.K. V.K., 4 kişi kardeşimi rehin alıp götürüyorlar, öldürüyorlar. Sebebi belirsiz. Yok yere kardeşimi katlettiler. Bunu yapanların cezasını en ağır şekilde almalarını istiyorum. Mayısın 6’sında evden ayrıldı. Sonra haber alamadık" dedi.

Haberin Devamı

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay

'EVLENMEZSEN ÖLDÜRÜRÜM'

Bundan 5 ay önce S.K.’nin bir konuşmasına tanık olduğunu söyleyen Günana, "Kardeşime, 'Ben seni seviyorum. Benimle evlenmezsen seni öldürürüm’ dedi. Kardeşim, 'Ben evlenmiyorum’ dedi. Ben bunu zaten emniyetteki ifadem de söyledim. Olayın bu raddeye geleceğini bilmiyordum. Adalet yerini bulsun. Bunlar içeriden çıkmasın. Anneler Günü’nde anneye verilecek en büyük acıdır bu” dedi.

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay

Dilara Günana

“BİR KIZI VAR, ÖMRÜNÜM SONUNA KADAR ONA BAKACAĞIM”

Anneler gününde kızının acı haberini alan Zeycan Günana, “Biran önce kızımı öldürenlerin bulunmasını istiyorum. Cezalarını çeksin. Adalet önünde hesabını versin. Ben o zaman rahat edeceğim. Benim bu kızıma yapanlar ortaya çıksın. Ben adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Herkesin anneler günü kutlu olsun. Bir kızı var. Ömrümün sonuna kadar bakacağım. O da benim emanetim” dedi.

Haberin Devamı

SAMSUN'DA 3 ÇOCUK ANNESİNİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

 Acı olay Samsun'un Atakum ilçesi Esenevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Irak uyruklu Muhammed S., 12 yıllık eşi Suriye uyruklu 3 çocuk annesi B.S'nin (32) cansız bedenini evlerinin oturma odasında buldu.

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay

Olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde 5 aylık hamile olan B.S'nin ölmüş olduğunu tespit etti. Yaşamına son veren B.S.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Samsun Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı. Kesin ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

Mersin, Elazığ ve Samsunda Anneler Gününde 3 acı olay

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!