Merkez sağda işbirliği arayışı sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Merkez sağda işbirliği arayışı sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2007 13:42

Merkez sağda, seçim işbirliğine yönelik arayışlar devam ediyor. Bugün sabah saatlerinde Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu ile Demokrat Parti Genel Başkanı Mehmet Ağar arasında zirve planlanıyordu ancak Mumcu ilk olarak DP Ankara 1’nci bölge 1’nci sıra adayı ATO Başkanı Sinan Aygün ile eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura ile Ümitköy’deki evinde görüştü. Görüşmenin gündemini ise aday listeleri ve seçim işbirliğinin şartları oluşturuyor.

Haberin Devamı

DP Genel Başkanı Mehmet Ağar’la dün telefonda görüşen Erkan Mumcu bugünse görüşme trafiğini DP Ankara 1’nci bölge 1’nci sıra adayı ATO Başkanı Sinan Aygün ve eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura ile yürütüyor. Aygün, Özfatura ve Mumcu ilk olarak sabah saatlerinde Mumcu’nun Ümitköy’deki evinde bir araya geldi. Görüşmeye ANAVATAN Grup Başkanvekili Süleyman Sarıbaş da katıldı.

TEMAS TRAFİĞİ SÜRÜYOR

Sabah saatlerinde yaklaşık 1.5 saat süren görüşmenin ardından Mumcu’nun evinden ayrılan Aygün ve Özfatura, görüşmenin içeriği konusunda DP Genel Başkanı Ağar’ı bilgilendirdikten sonra yeniden Mumcu’nun evine geldi. Halen devam eden görüşmeye Anavatan’dan Grup Başkanvekili Sarıbaş da katılırken, aday listeleri ve seçim işbirliğinin şartlarının bu görüşmede ele alındığı kaydedildi. Görüşmelerden olumlu sonuç çıkması halinde ise bugün ya da en geç yarın Mumcu ile Ağar’ın bir araya geleceği ve kamuoyuna seçim işbirliği ve seçim sonrasında planlanan birleşmeye ilişkin açıklama yapacakları bildirildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!