Merak etmeyin cinsel tercihimi anlatmayacağım

Güncelleme Tarihi:

Merak etmeyin cinsel tercihimi anlatmayacağım
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2007 00:00

Time dergisine özel hayatını sansürsüz anlatan ve kapak DeGeneres hakkında annesi Elisabeth, "Dear Ellen" (Sevgili Ellen) adlı bir kitap yazmıştı.

Haberin Devamı

"Aile içinde, cazibeli olduğu kadar huzurlu ve tipik bir Hollywood gecesi yaşatmaya çalışacağım..." Bu sözlerin sahibi 79. Oscar Ödülleri törenini sunacak olan lezbiyenlerin ikonu olarak tanımlanan Ellen DeGeneres. Amerikanın en çok sevilen TV yıldızı Ellen, kendi şovu "We Love Ellen"ın dışında konuk oyunuc olarak yer aldığı dizilerle de seyircilerin kalbini feth etmesini bildi.

Hiçbir zaman cinsel tercihini gizlemeyen ve kadın sevgilileriyle de şovlara çıkan Ellen DeGeneres'in Anne Heche ile olan ilişkisi sona erince krize girmiş ve bunu

Merak etmeyin cinsel tercihimi anlatmayacağım
da medyaya açıklamıştı. Son olarak üç yıldır Avustralya'lı film yıldızı Portia de Rossi ile birlikte olan DeGeneres, "Merak etmeyin, Oscar ödülleri gecesinde cinsel tercihlerimden söz etmeyeceğim" dedi.

Haberin Devamı

Kendisinden önce Oscar törenlerini sunanları örnek alacağını belirten DeGeneres gece için şunları söyledi: "Gerek Billy Crystal ve gerekse Steve Martin çok yakın dostlarım. Kendilerini örnek alacağım. Hatta fikir alışverişinde de bulundum. Geçen yıl dev şöleni sunan Jon Stewart'ı da çok beğenmiştim. Benim tek farkım sahneye çıkarak siyaset yapmayacağım, siyasetçilerle ilgili yorumlarda bulunmayacağım. Herkesin ekranların karşısına geçip heyecan ve neşe dolu birkaç saat geçirmesi için uğraş vereceğim" dedi.

Ellen DeGeneres, üç yıldır birlikte olduğu Avustralya'lı film yıldızı Portia de Rossi'yle davetlere sık sık katılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!