Mengen'de kaza: 2 ölü, 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Mengende kaza: 2 ölü, 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2009 14:22

BOLU'nun Mengen İlçesi'nde, kontrolden çıkan kamyonetin otomobile çarpması sonucu 4 aylık hamile 33 yaşındaki Nezahat Köstekçi ile 18 yaşındaki Elif Köstekçi yaşamlarını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, dün saat 24.00 sıralarında, Bolu'nun Mengen İlçesi ile Zonguldak arasındaki karayolunun Kaynarca Mevkii'nde meydana geldi. Zonguldak yönüne giden Özay Albuz yönetiminde 06 M 6941 plakalı kamyonet sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Bahattin Köstekçi idaresindeki 14 EY 726 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada otomobilin sürücüsü Bahattin Köstekçi, eşi Nezahat Köstekçi, kardeşi Elif Köstekçi, çocukları Sümeyye ve Muhammet Köstekçi yaralandı. Mengen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 4 aylık Nezahat Köstekçi ile Elif Köstekçi yaşamlarını kaybederken, Bahattin, Sümeyye ve Muhammet Köstekçi ise kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kazadan yaralanmadan kurtulan kamyonet şoförü Özay Albuz ise jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!