Memleketini unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Memleketini unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2014 13:37

Avrupa şarkı yarışmasını kazanan ve sakallı diva olarak bilinen Conchita Wurst bugün Viyana'da 15 bin kişinin katılacağı bir konser verecek.

Haberin Devamı

Avrupa şarkı yarışmasını kazanan Conchita Wurst bir haftada dünyaca ünlendi. Kısa zaman içerisinde Cher ve Elton John gibi ünlü starlar tarafından kutlanan sakallı diva en son Ingiltere'de konser verdi. Ancak memleketi olan Avusturya'yı da ihmal etmeyen Wurst, bugün saat 17:30'da Viyana'da Cumhurbaşkanlığı binasının önünde (Ballhausplatz) Başbakan Werner Faymann nezdinde konser verecek.

GURUR DUYUYORLAR
'Österreich' Gazetesi için 16 yaşından büyük 400 kişiyle yapılan ankette Avusturyalılar'ın yüzde 61'i starlarıyla gurur duydukları belirtilirken, bunların yüzde 83'ü öğrenci oldukları saptandı.
Ayrıca Conchita'nın yarışmadaki zaferinin daha fazla hoşgörüye sebep olacağına inanılıyor.

2015 YARIŞMASI VİYANA'DA OLACAK
'Österreich Gazetesi' 2015 Avrupa Şarkı Yarışması'nın 'Life Ball' kutlamasının olduğu Viyana'daki Rathausplatz alanında düzenleneceğini belirtti. Dünyanın en büyük balosu olan “Life Ball” ( Hayat Balosu) her yıl 1993 yılından beri Viyana Belediyesi önünde (Rathausplatz) AİDS hastaları yararına düzenleniyor ve bütün dünyada yoğun ilgi görüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!