“Memleketimden Kadın Manzaraları”

Güncelleme Tarihi:

“Memleketimden Kadın Manzaraları”
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2011 17:29

İnform A.Ş. personeli bünyesinde düzenlenen “ İnform 4. Fotoğraf Yarışması 2011”, 23 Aralık 2011 tarihinde, İnform merkez binasında gerçekleştirilen ödül töreni ile sonuçlandı.

Haberin Devamı

GECEDEN FOTOĞRAFLAR

İnform A.Ş. personeli bünyesinde düzenlenen “ İnform 4. Fotoğraf Yarışması 2011”,  23 Aralık 2011 tarihinde, İnform merkez binasında gerçekleştirilen ödül töreni ile sonuçlandı.

“Memleketimden Kadın Manzaraları” konulu yarışmada, toplam 47 yarışmacının 150 fotoğrafı,  “Tuğba Özay”, “Ahmet Ümit” ve Belgesel Yönetmeni “Osman Demirbağ” tarafından değerlendirildi.

Gecede Tuğba Özay şarkı söylerken İnform personelinin oluşturduğu “Grup Kızılkaya” ve sonrasındaki orkestra grubu da sahne aldı.

Gelenekselleşen yarışmanın birincisi, “Yağmurda Çay Keyfi” adlı fotoğrafıyla Erhan Altan, ikincisi “ Geleceğini Düşünen Kadın ” adlı fotoğrafıyla Burhan Çayır, üçüncüsü ise “Emekçinin Ritmi” adlı fotoğrafıyla Apostol Petridi oldu.

Mansiyon ödüllerine ise Ayşe Ülger “Hayatı Paylaşmak”, Murat Yeriş “İstanbul’ da Karadeniz Esintisi” adlı fotoğraflarıyla hak kazandılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!