'Memet Ali dünyanın en korkak adamıdır'

Güncelleme Tarihi:

Memet Ali dünyanın en korkak adamıdır
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2013 09:56

Başbakan'dan özür dilediği haberleri ile gündemde olan Şafak Sezer Beyaz TV'de yayınlanan 'Basın Kulisi' programına katıldı. Ferda Yıldırım'ın sorularını yanıtlayan Sezer çarpıcı açıklamalarda bulundu ve 'Mehmet Ali Alabora dünyanın en korkak adamıdır' dedi.

Haberin Devamı

İşte Şafak Sezer'in açıklamaları...

*Ferda Hanım ağaç diye bir şey yok artık. Geçmiş olsun o gitti, ilk günden sonra gitti. "Zıpla,zıpla, zıplamayan Tayyip'tir"e döndü olay.

*Ülkeci bir adam hükümetini yıkar mı ya? Bu nasıl bir iştir? Aman ha kardeşim etkilesem de gelmeyin! Bunun altında nasıl kalabilirim? Vebali var bunun. Ne diyebilirim? yürürüm ağaç için. Halkla el ele.

*Marjinal grup, lider olaylarında iyi ki orada kavga çıkmadı. Çıksaydı ne olurdu?

* Benim bildiğim Alabora Amerikan emperyalizmine karşı çıkan ama CNN'de 1.5 saat yayın yapan bir adam oldu. Mehmet Ali'nin 1.5 saat çıkıp da başka bir ülkenin kanallarına böyle bir şey yapması... 'Arkamızdan vurulduk...' falan filan... Hoş bir şey olmadı açıkçası.

* Memet Ali Alabora dünyanın en korkak adamı! Benim bildiğim Memet Ali. Şimdi cesaret hapı mı içti ne yaptı, bilmiyorum. Adam gidip radyodan bir şey okuyor, Twitter'dan paylaşıyor. Şimdi bunları bir eleyip, biçmek lazım. Başka şeyler var orada. Biri gidip 'bu haksızlıktır' diyor. Sıkılan bir gurup da var. Bunca yıldır iktidarda. Getir karşısına bir insan. Koy bir görelim yahu!

* “ Başbakan Erdoğan 'ın karşısına çıkacak bir lider yok. 15 yıl daha da çıkmaz. Ilımlı bir hükümet var. Çok değer verdiğim ve bir ağabey olarak gördüğüm birisi. Başbakan Erdoğan 'ın beni gördüğü zaman ki verdiği tepki benim için çok daha önemli”

Haberin Devamı

*"Bu programdan sonra bana mesaj atacaklar. Twitter 'ın yasaklanmasını istiyor musunuz dediğinizde bunu faşizan bir baskı ile söylemiyorum 'kesinlikle yasaklanmalı '. Sen bir işçi ailesinin fertlerine küfür edemezsin. Bir insanı sevmiyorsan izleme kardeşim.”

* “AKM kötü bir yapı. Hatta orayı yıkıp cami yapacaklar diye yayılıyor. Bana göre oraya ismi saklı kalmak suretiyle yenisi yapılabilir”

*“Ailede oyunu AK Parti 'ye veren benim. Zaten referandum zamanında bir gazete 'Erman Kuzu'tiplemesinde yapılan 'Evet evet 'ten rahatsız olmuştu”

*“Başbakan Erdoğan 'ın yanına gittim ve bana 'Bir sanatçı eğilmez'dedi. Bende çok gürültülü olduğu için ve kendisini duyamayacağımı düşündüğüm için eğildim ama olay farklı yansıtıldı”

*Çocuk çocuktu oradakiler. Tribünden... Ben hayatta 2 kez kalabalığa girdim. Biri tribünde maç izlemek diğeri de buraya gitmem. İlk defa ben insanları izledim. Polislerimiz şehit oldu, genç çocuklarımız öldü. İnanılmaz mizahları yapıldı bu işin. Bunlar gelip geçici şeyler... Duran adamlar falan... Hükümet istifa diye bağırmadım. Gezi Parkı'na da çıkmadım. Hükümet istifa ile ağacın ne alakası var. Oradaki eylemin de ne olduğu anlaşılmadı. Polis bekliyor, sen bekliyorsun gaz atılıyor... 3 çocuk yapmama karışma, alkolüme karışma, onu yapma bunu yapma... Sokakta magazin var açıkçası. Çoluk çocuk ya... Oradaki çocuklar polisi gördüğü zaman oyun zannediyor. Sapanla gidiyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!