Mektupla çocuklar için giysi istedi

Güncelleme Tarihi:

Mektupla çocuklar için giysi istedi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2009 11:53

Türkiye Muhtarlar Sendikası (Muhtar-Sen) Genel Sekreteri Muzaffer Gül, Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan yardıma muhtaç ailelerin çocuklarının kışlık giyecek ihtiyacının karşılanması için iş adamlarından mektupla yardım istedi.

Genel Sekreter Gül, , yoksul ailelerinin çocuklarının kışlık giysi ihtiyacının karşılanması için yazdığı mektuba şimdiye kadar 4 iş adamından olumlu yanıt aldığını söyledi.                          
                            
İlk yardımın Bitlis Genç İş Adamları Derneği Başkanı Zeki Peker tarafından gönderildiğini bildiren Gül, 40 öğrenciye yetecek kadar yardımın ellerine ulaştığını söyledi.                         

Kıyafetlerin bugün iş adamı Peker'in mezun olduğu okulda dağıtıldığını bildiren Gül, şöyle konuştu:              
“Bölgemizde binlerce aile, çocuklarının kışlık giysi ihtiyacını karşılayamıyor. Biz de bu ailelere destek sağlamak amacıyla iş adamlarımızdan yardım talebinde bulunmuştuk. İlk olarak Zeki Peker'den gelen kışlık giyecek yardımı, Tatvan Uluer İlköğretim Okulu'ndaki 40 öğrenciye dağıtıldı. Bu öğrenciler için iş adamımız bundan sonra da destek verecek.”                          

Gül, iş adamları Uğur İbiş, Hüsamettin Peker ve Cevdet Hırdar'ın da yardımda bulunacağını, yardımların köylerde tespit edilecek öğrencilere dağıtılacağını söyledi.

Tatvan Kaymakamı Orhan Şefik Güldibi ise iş adamı Peker'in örnek davranış sergilediğini belirtti.
İş adamının doğduğu kentle ilgisini kesmemesinin çok önemli olduğunu ifade eden Güldibi, “Yoksul öğrencilerimize yardımından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Diğer iş adamlarımızdan da yardım bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!