Mekana özel gösterileriyle Taxi Val Mentek

Güncelleme Tarihi:

Mekana özel gösterileriyle Taxi Val Mentek
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 18, 2011 17:02

Sahne ile imajın buluştuğu festivalin üçüncü yılında garajistanbul dünyanın öncü isimlerini izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Temps D’images’ın iddialı konuklarından biri olan Taxi Val Mentek,  ilginç kostüm ve mekana özel gösterileriyle 22 Nisan’da garajistanbul’da.

Dominik Scherrer ve Christoph Hefti ikilisinden oluşan Taxi Val Mentek, disiplinler ötesi bir duo olarak müzik, sinema ve moda alanlarında çalışmalarını sergiliyor. Profesyonel olarak aynı zamanda ünlü moda tasarımcısı Dries Van Noten’ın yaratıcı ekibinde yer alan Christoph, Dominik ile beraber yeni bir art-pop akımına can veriyor.

Kabare ve video art arasında giden bu elektro-vodvil gösterisi festival izleyicilerinin performans anlayışına yenilik getirecek.

30 Nisan’a kadar sürecek olan festivalin bu seneki programında ayrıca elektro, dubstep, techno ve deneysel house müzik tarzında, videoart ile içiçe geçmiş konserler, disiplinlerarası tiyatro ve dans gösterileri, 3-D mapping çalışmaları, interaktif enstelasyonlar ve Sabancı Üniversitesi ile yürütülecek olan teknoloji ve sanat etkileşimi üzerine seminerler ve atölye çalışmaları yer alıyor.

Haberin Devamı

Kendini enerjik, fark yaratan, spontane, dışa dönük, sıra dışı olarak tanımlayan otomobil markası MINI aynı tanımlara ortak olarak festivali destekliyor. Yeniliklere açık hayatların markası MINI kendini yeniye bırak mottosu ile kapılarını açan garajistanbul’un Temps D’Images (vakt-imaj)  Festivali’ne katkı sağlıyor.

NE ZAMAN:  22 Nisan 2011, Perşembe / 22.00
NE KADAR: Tam:35 TL  Öğrenci: 25 TL

Â

Mekana özel gösterileriyle Taxi Val Mentek

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!