Mehmet Haberal Zonguldak'ta

Güncelleme Tarihi:

Mehmet Haberal Zonguldakta
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2013 19:47

Ergenekon davasında 12 yıl 6 ay hapis cezası alan ve tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal, Zonguldak'ın bazı ilçe ve beldelerinde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bayramlaştı.

Haberin Devamı

Haberal, beraberinde CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve partililerle Kilimli beldesinde parti teşkilatını ziyaret etti, Hakevi bahçesinde vatandaşlara hitap etti. Çatalağzı belde teşkilatını ziyaret eden Haberal, Muslu Belde Başkanlığı önünde de konuşma yaptı. Haberal, Muslu Belediye Başkanı Sabahattin Adıyaman'ın kendisinden önce yaptığı konumada hapiste kaldığı süreyi esaret olarak tanımlamasına vurgu yaparak, "Bu ülkede esaret olmaz, yanlışlıklar olur. Bir takım yanlışlıklar oluyor. Önemli olan bu yanlışları tespit etmektir. İnsan yaşamı çok önemli" dedi.

Çaycuma İlçe Başkanlığında da partililerle görüşen Haberal, Öğretmenevi bahçesinde çay içti. Haberal, 2008'te babası Ercan Basatlı'dan karaciğer nakli yaptığı 16 yaşındaki Emre Basatlı ile sohbet ederek organ bağışının önemine değindi. Bakacakkadı beldesindeki Başkent Hastanesi Diyaliz Merkezini gezen Haberal, vatandaşlarla sohbet etti. Kurduğu tesislerle gurur duyduğunu anlatan Haberal, "Tesisleri millet için kurduk. Bunların her birinin en uç noktasına kadar benden hesabını sordular. Ben şimdi sizin karşınızda bütün hesapları vermiş olarak bulunuyorum. Hesabımı verdim" diye konuştu. Haberal, Gökçebey ve Devrek ilçesi ziyaretlerinde de partililere hitaben konuşmalar yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!