Megadeth sistem topluluğu olmuş

Güncelleme Tarihi:

Megadeth sistem topluluğu olmuş
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 04, 2001 00:00


Neslihan AKDAŞ / MAGAZİN SERVİSİ
Haberin Devamı

Amerikalı trash-metal grubu Magadeth, dün akşam Maslak Venue'de bir konser verdi. Bilet fiyatları 36 milyon 500 bin liradan satılan konser öncesi bir basın toplantısı düzenleyen ve Türk müziğini sadece dolaştıkları İstiklal Caddesi'nde duyduklarını anlatan grup, bu müziği ‘‘Doğu tarzı müzik’’ diye tanımladılar.

‘‘World Needs A Hero’’ albümünün dünya turnesi çerçevesinde konserlerini sürdüren Magadeth, müziklerinin zamanla değiştiğini vurgularken ‘‘Zaman değişiyor, müzik değişiyor. Bütün dünyayı dolaştık. Bugün yeni bir yerdeyiz. Gördüklerimiz müziğimizi etkiliyor’’ dedi. Savaştıkları sistemin artık değiştiğini anlatan grup, ‘‘Artık o sistem bizi kabul etti’’ diyor.

TARİHE GEÇTİLER

Metallica grubunun beyin kadrosundaki dört kişiden biri olan, grubun dünya çapında sevilmesini sağlayan şarkıların bestecisi olan ve aynı zamanda Metallica grubunun gtaristi olarak sahneye çıkan Heavy Rock'ın kilit ismi Dave MustaineMarty Friedman, David Ellefson ve Nick Menza'dan oluşan Megadeth, 1990 yılında çıkardığı ‘‘Rust In Peace’’ albümüyle heavy rock tarihine isimlerini yazdırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!