Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı... Korkunç neden ortaya çıktı! 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2023 15:54

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıktı. Muğla Valisi Orhan Tavlı yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Yangına müdahale sürürken, yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, yangın bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlarından başlatılan soruşturmada 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdi.

Haberin Devamı

Marmaris'in Sarıana Mahallesi'ndeki kızılçam ağaçlarıyla çevrili ormanda, saat 15.30 sıralarında yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları görenler, durumu orman ekiplerine bildirdi.

Marmaristeki orman yangını kontrol altına alındı... Korkunç neden ortaya çıktı 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirildi

YANGIN, ATEŞE VERİLEN CESET NEDENİYLE ÇIKMIŞ

Yangının kontrol altına alınması için havadan ve karadan müdahale sürürken, yangın bölgesinde ise bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi. Muğla ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları'nca olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

VALİ TAVLI: MARMARİS YANGINI KONTROL ALTINDA

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınının, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi sonucu kontrol altına alındığını, soğutma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Haberin Devamı

 2 CUMHURİYET SAVCISI GÖREVLENDİRİLDİ

Ayrıca Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı’nca, yangın bölgesinde bulunan erkek cesediyle ilgili olarak 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlarından başlatılan soruşturmada 2 Cumhuriyet Savcısı görevlendirdi.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

orman yangını bölgesinde bulunan ve Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan erkek cesedine otopsi yapıldı. Otopside kimliği henüz belirlenemeyen kişinin boğularak öldürüldüğü belirlendi. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında 'kasten orman yakma' ve 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla gözaltına M.A.'nın polisteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Öte yandan, Marmaris'te çıkan orman yangında yaklaşık 5 hektar alanın zarar gördüğü öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!