Manisa'da orman yangını: Gece görüşlü helikopterle müdahale sürdürülüyor

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2024 16:28

Manisa'nın Gördes ilçesinde orman yangını çıktı. Aynı bölgedeki 2 orman yangınına Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait gece görüşlü helikopterle müdahale devam ediyor. Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde ise tarım arazisinde çıkan yangın ormana da sıçradı. Yangın, havadan ve karadan müdahaleyle saat 16.45 itibarıyla kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Manisa'nın Gördes ilçesinde Boyalı Mahallesi yakınlarındaki ormanda, saat 14.30 sıralarında yangın çıktı. İhbarla bölgeye, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler sevk edildi. Yangına, 2 uçak, 3 helikopter, 8 arazöz, 2 su ikmal, 1 dozer ve 1 yer ekibi ile havadan ve karadan müdahale edildi.

Manisada orman yangını: Gece görüşlü helikopterle müdahale sürdürülüyor

AYNI BÖLGEDE FARKLI NOKTADA İKİNCİ YANGIN ÇIKTI

Saat 14.30 sıralarında çıkan yangına müdahale devam ederken, bölge yakınlarında saat 17.15 sıralarında ikinci bir orman yangını daha çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 5 uçak, 13 helikopter, 45 arazöz, 15 su ikmal, 4 dozer ve 4 yer ekibi ile alevlere müdahale sürdürülüyor.

Haberin Devamı

Manisada orman yangını: Gece görüşlü helikopterle müdahale sürdürülüyor

GECE GÖRÜŞLÜ HELİKOPTERLE MÜDAHALE SÜRDÜRÜLÜYOR

Aynı bölgedeki 2 orman yangınına Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait gece görüşlü helikopterle müdahale devam ediyor.

ÇANAKKALE'DE TARIM ARAZİSİNDEKİ YANGIN ORMANA SIÇRADI

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde tarım arazisinde çıkan yangın ormana da sıçradı. Alevlere 1 ilk müdahale aracı, 6 arazöz, 5 helikopter, 5 uçak ve toplam 92 personelle müdahale edildi.

Manisada orman yangını: Gece görüşlü helikopterle müdahale sürdürülüyor

Yangın, havadan ve karadan müdahaleyle saat 16.45 itibarıyla kontrol altına alındı. Yangında, 12 hektarlık orman alanı, 18 hektarlık tarım arazisi zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!