Maltepe'de faciaya kılpayı

Güncelleme Tarihi:

Maltepede faciaya kılpayı
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 14, 2012 10:46

MALTEPE’de park halindeyken fren arızası nedeniyle kaymaya başlayan kum yüklü kamyon, bir otomobil ve motosiklete çarptıktan sonra bariyerleri aşarak yaklaşık 10 metre yükseklikten tünel çıkışına uçtu. Kaza sırasında şans eseri yolda başka yaya ve araçların bulunmaması olası bir facianın önüne geçti.

Haberin Devamı

Zümrütevler Köprüsü üzerinde yol kenarına yokuş aşağı şekilde park edilen 34 GY 7245 plakalı kum yüklü kamyon, saat 09.00’da fren arızası nedeniyle kaymaya başladı. İlk olarak önünde park halinde olan 34 TA 8892 plakalı otomobil ve 37 AR 886 plakalı motosiklete çarpan kamyon, elektrik direğini devirip yokuş aşağı hızla ilerledi.

KAZADAN FOTOÄžRAFLAR

Toprak alanda yaklaşık 50 metre ilerleyen kamyon, tünel çıkışındaki korkulukları da aÅŸarak yaklaşık 10 metre yükseklikten tünel çıkışındaki yola uçtu. Sürücü kabini üzerine yere çakılan kamyon, dik bir ÅŸekilde durarak tünel çıkışını kapattı. Kaza sırasında yolda yayaların ve baÅŸka araçların olmaması olası bir facianın önüne geçti. Kaza nedeniyle tünel taşıt trafiÄŸine kapanırken kamyonu bulunduÄŸu yerden çıkarmak için olay yerine vinç çağırıldı.   Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!