Mahkumlar üstsüz güneÅŸleniyor

Güncelleme Tarihi:

Mahkumlar üstsüz güneşleniyor
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 21, 2008 11:40

Cezaevinden tahliye olan Tuğba Özay'dan, ilginç açıklamalar.

Haberin Devamı

Tuğba Özay fotoğrafları
 
"Yüz Yüze " programına konuk olan Tuğba Özay, birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

‘Oranın ötesi benim için ölümün kıyısıdır’

İçeriye girerken bambaşka duygular içinde olduğunu söyleyen Özay, kaldığı bölümden dışarıyı göremediğini ama düşünsel olarak özgürlüğünü hiçbir zaman kaybetmediğini söyledi.
Camiadan ve kendisi üzerinden prim yapmaya çalışanlardan çok sıkıldığını söyleyen Özay ‘oranın ötesi benim için ölümün kıyısıdır’ dedi.

Herkes potansiyel bir mahkum

 Yabancılar koÄŸuÅŸunda koÄŸuÅŸ aÄŸası olup olmadığının sorulması üzerine, Özay ‘yabancılar koÄŸuÅŸunda tek Türk bendim, benden önceki sorumlu tahliye olduÄŸu için beni sorumlu yaptılar’ dedi. Babasının ‘en trajik olaylar bile zamanla komediye dönüşür’ sözünü aklında hiç çıkarmadığını söyleyen Özay, aslında herkesin potansiyel bir mahkum olduÄŸunu söyledi. Zamanı geldiÄŸinde her ÅŸeyin açıklığa kavuÅŸacağını söyleyen güzel manken, adalete güvenin tam olduÄŸunu dile getirdi.Â
 
İçerde ayağının kırılmasını ise günlerce koğuştan çıkmadığını ve bir gün izin alarak mahkumlarla voleybol oynadığını ve bu esnada ayağının kırıldığını söyledi. İçeri girmeden önce başından geçen kötü olayları anlatan Özay bir orman yangını yaşadığını, yamaç paraşütü yaparken yaralandığını ve sonunda da bu olayların başına geldiğini söyledi. Hastaneye götürüldüğünde basının fotoğraf çekemediğini ama bir vatandaşın fotoğraflarını çekip basına verdiğini söyledi. Ayağı alçıdayken hücresinde çok zorluk çektiğini söyleyen Tuğba, içerde olup dışarda söylenenlere karşı çıkamamak çok güç oluyordu diyerek yaşadığı zorlukları anlattı.

Haberin Devamı


Mahkumlar üstsüz güneşleniyor


Hava çok sıcak olduğu için özel izin alarak avluda banyo yaptığını söyleyen Özay, dışarıda üstsüz güneşlenmediğini ama güneşlenenlerin olduğunu söyledi. İçerdeki arkadaşlarının çeşitli suçlardan mahkum olduğunu ama hepsinin ortak özelliğinin yaptıklarından pişman olduğunu söyledi.

Kapalı kapılar ardında iş yapanlar çok namuslu görünür

 Özay’a 2 trilyon aldığının söylendiğinin hatırlatılması üzerine güzel manken bunu ispatlayana 5 trilyon vereceğini söyledi. Hayatı boyunca kazandığı her kuruşu alın teri ile kazandığını, 14 senedir çalıştığını ve birçok iş yapıp kazandığı paranın tek kuruşunda bile kimsenin bir katkısı olmadığını söyleyen Özay, hesabını veremeyeceği hiçbir şey yapmadığını söyledi. Hapse girdiğinde ‘su testisi su yolunda kırılır’ diyenler için ‘beni eleştirecek insanın belli bir seviyede olması lazım. Kapalı kapılar ardında iş yapanlar çok namuslu görünür’ dedi.

Haberin Devamı

 Hülya ped göndermedi

Hülya Avşar’ın içerdekilere ped göndermediğini ama bu haberden sonra göndereceğine inandığını söyleyen Özay, içerde en çok ihtiyaç duyulan şeyin çocuk bezi olduğunu içeride 25’e yakın çocuk olduğunu ve bu manzaranın kendisini çok üzdüğünü söyledi.İçerde kendisine düşen görevleri arkadaşlarına para yardımında bulanarak yaptırdığını söyleyen Özay, çok arkadaş edindiğini ve başına gelen kötü şeyden bile bir hayır çıktığını söyledi.
 
Tahliye olanlara içerdekiler tarafından genelde ilgi gösterilmediğini ama kendisinin çıkarken çok iyi uğurlandığını söyleyen Özay, hapishanenin kendisine çok şey kattığını söyledi.Psikologa gitmeyi düşünmediğini, giderse orada anlatacaklarının basına yansıyabileceğinden korktuğunu dile getiren Özay, ailesinin kendisine çok yardımcı olduğunu, her zaman destek olduklarını söyledi. 
 
Onu görmek için bile bile hapse giren oldu

Haberin Devamı

 İçerdeyken kendisine mektup yazanlara teşekkür eden Tuğba, kendisini görmek için mal beyanında bulunmayıp iki günlüğüne içeri giren yaşlı bir bayan olduğunu ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!